Τρίτη 2 Μάη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
Δραστηριότητα Οργανώσεων του ΚΚΕ

Σήμερα Τρίτη

-- Στη 1 μ.μ. η Τομεακή Επιτροπή Ηρακλείου του ΚΚΕ και η Τομεακή Οργάνωση ΑΕΙ Ηρακλείου της ΚΝΕ πραγματοποιούν πολιτική εκδήλωση στο Πανεπιστήμιο Κρήτης (Πανεπιστημιούπολη Βουτών) με τίτλο: «Μόνοι τους και όλοι μας. Τώρα ΚΚΕ», στην αίθουσα Ε204 (τμήμα Μαθηματικών), με ομιλητή τον Θοδωρή Κωτσαντή, Γραμματέα του ΚΣ της ΚΝΕ και υποψήφιο βουλευτή Επικρατείας του ΚΚΕ. Παρέμβαση θα πραγματοποιήσει ο Γιώργος Μαργαρίτης, υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου του ΚΚΕ και καθηγητής Σύγχρονης Ιστορίας του ΑΠΘ.

-- Στις 7 μ.μ., η Μαρία Κωστή, υποψήφια βουλευτής νομού Λάρισας, θα μιλήσει σε σύσκεψη γυναικών στη Νίκαια.

-- Στις 7 μ.μ., ο Περικλής Καζαντζίδης, υποψήφιος βουλευτής νομού Λάρισας, θα μιλήσει σε σύσκεψη στο καφέ «Μικρός Κόσμος».

-- Στις 8 μ.μ., ο Γιώργος Λαμπρούλης, βουλευτής Λάρισας και εκ νέου υποψήφιος, θα μιλήσει σε σύσκεψη που διοργανώνει η Τομεακή Επιτροπή Λάρισας του ΚΚΕ στο Μπαράκι του Μύλου.

Αύριο Τετάρτη

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟ Ελευσίνας στην πλατεία Μικρασιατών. Θα μιλήσει ο Βαγγέλης Γκίνης, υποψήφιος βουλευτής στη Δυτική Αττική.

-- Στις 7.30 μ.μ., η TO Βόρειου Τομέα Αθήνας στο πάρκο Πίνδου (πλησίον ΗΣΑΠ Αμαρουσίου) με θέμα: «Voreia project: Από ποιους σχεδιάζεται και ποιους εξυπηρετεί; Η θέση του ΚΚΕ». Θα μιλήσουν ο Γιώργος Στεφανάκης, υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας, πρόεδρος του Συνδικάτου Επισιτισμού - Τουρισμού Αττικής, η Αφροδίτη Κτενά, υποψήφια βουλευτής στον Βόρειο Τομέα Αθήνας, καθηγήτρια του ΕΚΠΑ, και ο Μπάμπης Ζιώγας, μέλος του Τμήματος Περιβάλλοντος της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ