Τρίτη 2 Μάη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΚΕ
Το κάλεσμα ενίσχυσης του ΚΚΕ να φτάσει παντού!

ΚΑΛΛΙΘΕΑ
ΚΑΛΛΙΘΕΑ
Τη θέση τους σε πλατείες και κεντρικά σημεία των δήμων ξεκίνησαν να παίρνουν τα εκλογικά περίπτερα του ΚΚΕ. Βαδίζοντας στην τελική ευθεία των εκλογών, τα εκλογικά περίπτερα θα αποτελέσουν κόκκινες γωνιές συνάντησης με οπαδούς και φίλους, σημεία εκκίνησης για τις μαζικές εξορμήσεις και περιοδείες των Κομματικών Οργανώσεων, διακίνησης του εκλογικού υλικού, του «Ριζοσπάστη» και των ψηφοδελτίων του Κόμματος. Η λειτουργία τους θα συμβάλει και αυτή στο να φτάσει το Κάλεσμα του ΚΚΕ παντού. Από τις πρώτες ώρες λειτουργίας στα περίπτερα που έχουν στηθεί μέχρι στιγμής, κόσμος όλων των ηλικιών περνάει για να προμηθευτεί φυλλάδια, να συζητήσει με τα μέλη του Κόμματος και της ΚΝΕ.

Σε μια σειρά από περιοχές οι υποδοχές των περιπτέρων έγιναν σε κλίμα μαχητικής αισιοδοξίας.

Στην Καλλιθέα η υποδοχή του εκλογικού περιπτέρου έγινε με την παρουσία των υποψήφιων βουλευτών Νότιου Τομέα Σεμίνας Διγενή και Νάντιας Στεφανίδη και του Μανώλη Ραπανάκη, μέλους της ΚΕ.

Αντίστοιχα στον Χολαργό παρευρέθηκαν και μίλησαν ο Διονύσης Τσακνής, υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας, η Βαγγελιώ Πλατανιά, υποψήφια βουλευτής στον Βόρειο Τομέα Αθήνας, τα μέλη της ΚΕ του ΚΚΕ Θανάσης Τζίμας και Μάκης Μακρής, αλλά και οι δημοτικοί σύμβουλοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Αντώνης Ρεκλείτης και Γιώργος Ρεμούνδος.

ΧΟΛΑΡΓΟΣ
ΧΟΛΑΡΓΟΣ
Στην υποδοχή του εκλογικού περιπτέρου στη Νέα Σμύρνη μίλησε ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Νότιου Τομέα, ενώ το «παρών» έδωσαν ο Αντώνης Δαβανέλος, υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στον Νότιο Τομέα, ο Πάνος Ζάχαρης, σκιτσογράφος, μέλος του ΔΣ της ΠΟΕΣΥ, υποψήφιος βουλευτής Α' Αθήνας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Νέας Σμύρνης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Γιάννης Κιουλάνης και Αγγελος Βρεττός και ο Γιάννης Κορφιάτης, υποψήφιος δήμαρχος Νέας Σμύρνης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Είχε προηγηθεί περιοδεία του Χρ. Κατσώτη στα μαγαζιά της πόλης.

Το εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ «στήθηκε» και στο Μαρούσι, παρουσία της υποψήφιας βουλευτή του Κόμματος στον Βόρειο Τομέα Αφροδίτης Κτενά, η οποία απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό στα μέλη και τους φίλους του ΚΚΕ που παρευρίσκονταν, επισημαίνοντας ότι όλες οι κυβερνήσεις ακολουθούν, η μία μετά την άλλη, χειρότερη πολιτική, πατώντας μάλιστα η μία πάνω στο έργο της προηγούμενης, αφού έχουν την ίδια στρατηγικη, και κάλεσε σε ισχυροποίηση του Κόμματος στις εκλογές της 21ης Μάη.


ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ