Τρίτη 4 Μάη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΜΕ
Απέκτησε τη δική του εφημερίδα, την «Πανεργατική»!

Στην έκδοση δικής του εφημερίδας με τον τίτλο «Πανεργατική» προχώρησε το ΠΑΜΕ, «στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης προσπάθειας ενημέρωσης των εργαζομένων και ανάδειξης της δράσης και των αγώνων των συνδικάτων».

Στόχος, όπως σημειώνει σε σχετικό δελτίο Τύπου, είναι «να δώσουμε ένα ακόμη βήμα στα Συνδικάτα, στις Ομοσπονδίες, στα Εργατικά Κέντρα, στους εργαζόμενους που δίνουν μάχη και αγώνα πληροφόρησης, οργάνωσης, συλλογικής διεκδίκησης. Για να σπάσουμε τον αποκλεισμό και τη φίμωση από τα ΜΜΕ των επιχειρηματικών ομίλων και των κυβερνήσεών τους».

Η «Πανεργατική» διατίθεται δωρεάν διαδικτυακά και μπορεί όποιος θέλει να την «κατεβάσει» από την ιστοσελίδα του ΠΑΜΕ στην παρακάτω διεύθυνση: https://pamehellas.gr/panergatiki-teychos-1.

Το ΠΑΜΕ ευχαριστεί όλους τους συναδέλφους που με την εθελοντική τους προσφορά, τις γνώσεις και το μεράκι τους βοήθησαν πολύμορφα στην έκδοση της εφημερίδας.

Το πρώτο φύλλο περιλαμβάνει συνεντεύξεις με εκπροσώπους συνδικάτων, ρεπορτάζ για την προετοιμασία της Πρωτομαγιάτικης απεργίας στις 6 Μάη, φωτορεπορτάζ από κινητοποιήσεις του Απρίλη, αναφορές στη διεθνή δράση του ΠΑΜΕ κ.ά.



Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ