Τρίτη 30 Μάρτη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!
Κινητοποιήσεις σε Πάτρα και Κω

Σε νέα κινητοποίηση για την Υγεία καλεί το Εργατικό Κέντρο Πάτρας την Πέμπτη 1/4, στις 6 μ.μ., έξω από την έδρα του.

«Η κατάσταση είναι πλέον τραγική και επικίνδυνη στα Νοσοκομεία της Πάτρας και ενέχει κινδύνους για την ίδια τη νοσηλεία των ασθενών», τονίζει για μια ακόμα φορά το Εργατικό Κέντρο. Σε πρόσφατη συνάντηση που είχε η διοίκησή του με το Σωματείο Εργαζομένων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, οι υγειονομικοί μετέφεραν «τις τεράστιες ελλείψεις του Νοσοκομείου σε προσωπικό και εξοπλισμό, την αδυναμία του να καλύψει άλλες ανάγκες, αφού έχει πια μετατραπεί σε νοσοκομείο μίας νόσου, το κλείσιμο χειρουργείων και σημαντικών μονάδων, καθώς και την έλλειψη μονάδων ΜΕΘ».

Το Εργατικό Κέντρο εκφράζει τη στήριξή του στον αγώνα που δίνουν για την αντιμετώπιση της πανδημίας. «Οι διεκδικήσεις τους είναι και δικός μας αγώνας, είναι αιτήματα που από την πρώτη στιγμή το ΕΚΠ έβαλε σε προτεραιότητα και απαίτησε την άμεση υλοποίησή τους», σημειώνει και απαιτεί από την κυβέρνηση και την 6η ΥΠΕ να υλοποιήσουν τα άμεσα αιτήματα 86 σωματείων, συλλόγων και φορέων της Πάτρας που υπογράφουν την Επείγουσα Ανοιχτή Επιστολή του.

Κινητοποίηση για την υγεία και τα δικαιώματα του λαού οργανώνει το Εργατικό Κέντρο Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου σήμερα Τρίτη, στις 6 μ.μ., στην πλατεία Ελευθερίας, στην Κω.

Συγκέντρωση στον Ωρωπό, σύσκεψη στη Νέα Ιωνία

Συγκέντρωση το Σάββατο 3 Απρίλη, στις 11 π.μ., στο Λιμάνι (προβλήτα ferry boat) οργανώνουν σωματεία και φορείς του Ωρωπού, διεκδικώντας μέτρα για την Υγεία, την Παιδεία και τα δικαιώματα των εργαζομένων.

Σε σύσκεψη καλεί σωματεία και φορείς ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ «Γ. Σεφέρης» την Παρασκευή 2 Απρίλη, στις 6 μ.μ., στο ανοικτό θεατράκι «Μελίνα Μερκούρη», στη Λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως, στη Νέα Ιωνία. Στη σύσκεψη θα συζητηθούν ο συντονισμός και η συνέχεια του αγώνα, μετά τη μαζική κινητοποίηση που οργανώθηκε στις 13 Μάρτη στην περιοχή.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ