Σάββατο 5 Γενάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
Aπό μέρα σε μέρα
Στοιχειώνει το νοσοκομείο στο Χαϊδάρι

Γρηγοριάδης Κώστας

«Ο πολίτης της Δυτικής Αττικής έχει τώρα δίπλα στο σπίτι του τις ίδιες ευκαιρίες και δυνατότητες άρτιας και πλήρους περίθαλψης, όσο πριν είχε τις δυσχέρειες προσπέλασης στις ίδιες υπηρεσίες... Το υπερσύγχρονο Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Χαϊδαρίου θα είναι ένα νοσοκομείο ενταγμένο στο Εθνικό Σύστημα Υγείας. Η στελέχωσή του θα γίνει με μετεγκατάσταση κλινικών, τμημάτων και εργαστηρίων του Πανεπιστημίου Αθηνών, τα οποία σήμερα είναι διάσπαρτα σε διάφορα νοσοκομεία του Λεκανοπεδίου».

Αυτά έλεγε ο πρωθυπουργός Κ. Σημίτης στις 6.3.2000, όταν εγκαινίασε τότε το Νοσοκομείο Χαϊδαρίου, όπως το απαιτούσαν οι προεκλογικές ανάγκες.

Χτες (4.1.2000) έγινε συνάντηση του Κ. Σημίτη με τον υπουργό Υγείας Αλ. Παπαδόπουλο στο Μέγαρο Μαξίμου, στην οποία - σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας - συζητήθηκε η «λειτουργία ενός από τα καλύτερα νοσοκομεία σήμερα στην Ευρώπη, το νοσοκομείο του Χαϊδαρίου, το οποίο ως γνωστό τελειώνει και παραδίδεται τέλη Μαΐου και πρέπει σταδιακά να αρχίσει η λειτουργία του μετά από τον Ιούνιο».

Το ότι θα περάσουν Μάηδες και Ιούνηδες μέχρι την πλήρη λειτουργία του νοσοκομείου στο Χαϊδάρι είναι σίγουρο. Εκείνο που δεν ξέρουμε είναι πόσα εγκαίνια προεκλογικά ή... ΠεΣΥαρχικά θα δούμε ακόμη, ενώ ο πολίτης της Δυτικής Αττικής θα συνεχίσει να μην έχει πρόσβαση στις υπηρεσίες Υγείας που χρειάζεται.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org