Σάββατο 19 Σεπτέμβρη 2020 - Κυριακή 20 Σεπτέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Προσφορές - απάντηση στο απαράδεκτο πρόστιμο στο ΚΚΕ

«Πληρωμένη απάντηση» στο απαράδεκτο πρόστιμο που επέβαλε η κυβέρνηση στο ΚΚΕ αποτελούν οι αμέτρητες προσφορές που καταφθάνουν στο Κόμμα από εργαζόμενους.

* * *

-- Ως απάντηση στο απαράδεκτο πρόστιμο που επέβαλε η κυβέρνηση στο ηρωικό και τιμημένο Κόμμα μας, ο Αγγελέλης Ανδρέας προσφέρει 50 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ.

-- Μέλη και φίλοι του Κόμματος από τη Λέσχη Φίλων του ΚΚΕ στη Μελβούρνη προσφέρουν οικονομική ενίσχυση, ως απάντηση στο απαράδεκτο πρόστιμο που επιβλήθηκε στο Κόμμα, διότι δεν δέχεται να εφαρμόσει τον αντιδραστικό νόμο για τα οικονομικά των κομμάτων και να δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία των απλών ανθρώπων που το ενισχύουν. Συγκεκριμένα, προσφέρουν οι Γιωργιάδης Βασίλειος (100 δολ.), Σαρδέλης Χρήστος (50 δολ.), Μυτιληναίος Κώστας (50 δολ.), Δελφίνογλου Ηλίας (100 δολ.), Πατρινός Αλέκος (30 δολ.).

-- Φίλος του Κόμματος, κάτοικος Σαουδικής Αραβίας προσέφερε για οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ 350 ευρώ, μέσω της ΚΟ Γ' - Δ' Διαμερίσματος Πειραιά, δίνοντας έτσι την απάντησή του για την επιβολή προστίμου 4% επί της ετήσιας κρατικής χρηματοδότησης.

-- Η Αναστασία Παπανικολάου του Ιωάννη από την Ξηρονομή Θήβας προσφέρει 300 ευρώ ως απάντηση για το πρόστιμο που επιβλήθηκε στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Κέντρου Ηλιούπολης.

-- Ο Χαράλαμπος Ζαφειράτος του Αντρέα προσφέρει το ποσό των 350 ευρώ μέσω ΚΟΒ Νοσοκομείου «Αγία Ολγα» ως απάντηση στο απαράδεκτο πρόστιμο που επέβαλε η κυβέρνηση στο Κόμμα, που περιφρουρεί φίλους, οπαδούς και ενισχυτές, για να συνεχίσει απρόσκοπτα τη δράση του στην υπεράσπιση των λαϊκών δικαιωμάτων, στην πάλη για το σοσιαλισμό - κομμουνισμό.

-- Ο Απόστολος Γιομελάκης προσφέρει στο τιμημένο ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Αλίμου, σαν απάντηση στο απαράδεκτο πρόστιμο που επέβαλε η κυβέρνηση.

-- «Προσφέρω το ποσό των 50 ευρώ από την κολοβωμένη σύνταξή μου, του απόστρατου αστυνομικού, ως απάντηση στο πρόστιμο που επιβλήθηκε σε βάρος του ΚΚΕ. Ενα πρόστιμο που εξεγείρει τη συνείδηση κάθε εργαζόμενου, κάθε έντιμου και πατριώτη αστυνομικού, που αντιλαμβάνεται πως πρόκειται για απόπειρα φίμωσης του ΚΚΕ από τα αστικά κόμματα της διαφθοράς, της Siemens και της Novartis, από αυτά που χρηματοδοτούν οι επιχειρηματικοί όμιλοι. Το ΚΚΕ στέκεται πάντοτε στο πλάι του λαού, στάθηκε κοντά μας, στους αγώνες του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, να αποκτήσουμε συνδικαλιστική φωνή, είναι συμπαραστάτης στις διεκδικήσεις των απόστρατων. Ξέρουμε ότι ποτέ δεν πρόκειται να υποκύψει και να δώσει τα στοιχεία της φτωχολογιάς που το ενισχύει με το κουπόνι, τα 2 και τα 5 ευρώ, από το υστέρημά της. Εχουμε υποχρέωση οι απόστρατοι, όπως και ο λαός να στηρίξουμε το ΚΚΕ και να μην περάσουν οι σχεδιασμοί της κυβέρνησης, όπως δεν θα περάσουν και οι αντιλαϊκοί νόμοι ενάντια στις απεργίες και τις διαδηλώσεις».

Θόδωρος Ραχιώτης, Ανθυπαστυνόμος ε.α.

-- «Ως απάντηση στην αθλιότητα - πρόκληση να επιβληθεί από την κυβέρνηση πρόστιμο στο ΚΚΕ, επειδή έχει τα κότσια, και μπράβο του, να μη δίνει λίστες με ονοματεπώνυμα των μελών και των φίλων του που το ενισχύουν ακόμα και με ελάχιστα ποσά, προσφέρω στο ΚΚΕ, το μόνο κόμμα που παλεύει για την ανατροπή του βάρβαρου εκμεταλλευτικού συστήματος, 50 ευρώ».

Ηρα Γραμματικοπούλου


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ