Σάββατο 19 Σεπτέμβρη 2020 - Κυριακή 20 Σεπτέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ - ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
Παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εργασίας

Σε παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εργασίας, την Τρίτη 22/9 στις 6 μ.μ., προχωρούν Ομοσπονδίες και Συνδικάτα της Αττικής στη Βιομηχανία, απαιτώντας να ληφθούν άμεσα μέτρα στους χώρους δουλειάς.

Σε επιστολή τους προς τον υπουργό Εργασίας, οι Ομοσπονδίες Εργαζομένων Φαρμάκου, Τροφίμων, Τύπου - Χάρτου, Κλωστοϋφαντουργίας - Ιματισμού - Δέρματος και τα κλαδικά Συνδικάτα Εργαζομένων Μετάλλου, Ενέργειας, Ελαιουργοσαπωνοποιών και Εργατοϋπαλλήλων Χημικής Βιομηχανίας σημειώνουν:

«Το τελευταίο διάστημα μετράμε όλο και αυξανόμενα κρούσματα Covid-19 στους εργασιακούς χώρους των κλάδων μας. Προφανώς τα ελλιπή μέτρα προστασίας και ο συγχρωτισμός των εργαζομένων μέσα στους χώρους δουλειάς, που επιβάλλει η εργοδοσία προς όφελος της κερδοφορίας της, δημιουργούν αυτή την εκρηκτική και άκρως επικίνδυνη κατάσταση για τους εργαζόμενους.

Είναι μεγάλη η ευθύνη του υπουργείου Εργασίας για τη λήψη και την επιβολή στους εργοδότες των απαιτούμενων μέτρων για την προστασία της υγείας και της ασφάλειας των εργαζομένων μέσα στους χώρους δουλειάς».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ