Σάββατο 19 Σεπτέμβρη 2020 - Κυριακή 20 Σεπτέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΜΠΑΡΟΥΤΙ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ

Συσκέψεις και εξορμήσεις με το Κάλεσμα της ΚΕ του Κόμματος πραγματοποιούν Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ. Μεταξύ άλλων προγραμματίζονται:

Τη Δευτέρα 21 Σεπτέμβρη, στις 7 π.μ. κλιμάκιο της ΚΟ ΟΤΑ Δυτικών Συνοικιών Αττικής του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Θοδωρή Σκολαρίκο, μέλος του Γραφείου Περιοχής της ΚΟ Αττικής και δημοτικό σύμβουλο με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», θα περιοδεύσει στους εργαζόμενους του δήμου Aγίων Αναργύρων - Καματερού.

Την Τρίτη 22 Σεπτέμβρη, στις 7 μ.μ., σύσκεψη στα Ταμπούρια Πειραιά (πλατεία Κύπρου), με ομιλήτρια την Ζωή Παπαδοπούλου, μέλος της ΤΕ Πειραιά του ΚΚΕ.

Την Τετάρτη 23 Σεπτέμβρη:

-- Στις 7.30 μ.μ., η ΤΟ Δυτικών Συνοικιών της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση - συζήτηση στο Ιλιον (θεατράκι Παλατιανής), με θέμα: «Οι επικίνδυνοι ανταγωνισμοί στη ΝΑ Μεσόγειο και η οργάνωση της πάλης του λαού». Θα μιλήσει ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και ευρωβουλευτής.

-- Στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας (Βερανζέρου 1, 3ος όροφος) η ΤΟ Επισιτισμού - Τουρισμού Αττικής καλεί σε εκδήλωση - συζήτηση με θέμα: «Η δράση του ΚΚΕ μπροστά στις εξελίξεις». Θα μιλήσει ο Νίκος Μαυροκέφαλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Την Πέμπτη 24 Σεπτέμβρη, ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος, θα επισκεφθεί τον Ασπρόπυργο. Στις 6.30 π.μ. θα επισκεφθεί το εργοτάξιο του δήμου Ασπροπύργου και θα μιλήσει στους εργαζόμενους. Στις 7.45 π.μ. θα επισκεφθεί το Λύκειο Ασπροπύργου και θα συνομιλήσει με το προσωπικό. Στις 9 π.μ. θα περιοδεύσει στους διοικητικούς υπαλλήλους του δήμου Ασπροπύργου.

Την Παρασκευή 25 Σεπτέμβρη, στις 7 μ.μ., στο Πέραμα (πλατεία Ηρώων) θα γίνει εκδήλωση με ομιλήτρια την Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτή Β' Πειραιά του Κόμματος.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org