Τετάρτη 22 Γενάρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟ ΤΟΥ ΚΚΕ
Πλατύ άνοιγμα για τις επικίνδυνες εξελίξεις στην περιοχή

Εξορμήσεις, περιοδείες, συσκέψεις και συγκεντρώσεις οργανώνουν καθημερινά οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, με στόχο να ενημερώσουν το λαό για τις επικίνδυνες εξελίξεις και την εμπλοκή της χώρας στους σχεδιασμούς ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ, και να φτάσει παντού το κάλεσμα οργάνωσης της αντιιμπεριαλιστικής πάλης.

Στην Αττική, μεταξύ άλλων προγραμματίζονται εξορμήσεις και συζητήσεις με θέμα «Καμία εμπλοκή της χώρας στις επεμβάσεις ΗΠΑ - ΝΑΤΟ, κανένας εφησυχασμός».

  • Την Τρίτη 28 Γενάρη, στις 6 μ.μ., η ΤΟ Πανεπιστημίων - Ερευνας της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ και η ΠΟ Σπουδάζουσας Αθήνας της ΚΝΕ διοργανώνουν εκδήλωση - συζήτηση στο Πάντειο Πανεπιστήμιο (αμφ. Σάκη Καράγιωργα 2), με θέμα «Οι επικίνδυνες εξελίξεις στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, στη "δίνη" των γεωπολιτικών ανταγωνισμών και αντιλαϊκών συμφερόντων». Θα μιλήσει ο Ελισαίος Βαγενάς, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ.
  • Την Κυριακή 26 Γενάρη, στις 12 μ., στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ, καλεί η ΚΟΒ Ηθοποιών, με ομιλήτρια την Βιβή Σιώρα, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ