Τετάρτη 4 Δεκέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Να δυναμώσει ο αγώνας του λαού ενάντια στα επικίνδυνα σχέδια

ΚΚΕ: Τα «κλαψουρίσματα» της κυβέρνησης και των άλλων αστικών κομμάτων για τη στάση «Πόντιου Πιλάτου» των ΝΑΤΟ, ΗΠΑ και ΕΕ στην κλιμάκωση της τουρκικής επιθετικότητας επιβεβαιώνουν πόσο επικίνδυνη είναι η πολιτική που εγκλωβίζει τη χώρα στις ιμπεριαλιστικές συμμαχίες

  • Η Σύνοδος Κορυφής του ΝΑΤΟ, που ολοκληρώνεται σήμερα στο Λονδίνο, επιταχύνει τη δημιουργία επίγειων, αεροπορικών και ναυτικών μονάδων κρούσης για νέους ιμπεριαλιστικούς πολέμους, με αύξηση στρατιωτικών δαπανών και εκσυγχρονισμό οπλικών συστημάτων, ακόμα και πυρηνικών. Οι αντιθέσεις μέσα στη λυκοσυμμαχία δεν έχουν σχέση με τα συμφέροντα των λαών!
  • Αποτελούν πρόκληση οι θέσεις της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και των άλλων αστικών κομμάτων ότι ΝΑΤΟ και ΕΕ είναι τάχα δυνάμεις σταθερότητας και ασφάλειας. Η 70χρονη πορεία του ΝΑΤΟ έχει σημαδευτεί από ιμπεριαλιστικούς πολέμους, επεμβάσεις, απειλές και πραξικοπήματα.
  • Το ΚΚΕ καλεί το λαό να δυναμώσει τον αγώνα ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς και τους σχεδιασμούς τους, κατά της ελληνοαμερικανικής Συμφωνίας, για το ξήλωμα των αμερικανοΝΑΤΟικών βάσεων, την αποδέσμευση από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ.

ΣΕΛ.  4   -   5

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ