Τετάρτη 4 Δεκέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ξεπέρασε το 70% η ΤΟ Ενεργειακού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποίησε η ΤΟ Ενεργειακού Κέντρου Δυτ. Μακεδονίας το «κλείσιμο» για την Οικονομική Εξόρμηση την περασμένη Δευτέρα, 2 Δεκέμβρη, στα γραφεία της στην Πτολεμαΐδα. Φαγητό και κρασί περίμεναν εκεί τους συντρόφους από το Κόμμα και την ΚΝΕ οι οποίοι κατέφθαναν για το «κλείσιμο», βλέποντας με ικανοποίηση την ΤΟ να φτάνει στο εντυπωσιακό 70,42% του πλάνου της και να υπερβαίνει το χρονοδιάγραμμα που είχε θέσει. Στην πρώτη θέση των ΚΟΒ, μάλιστα, βρίσκεται η ΚΟΒ ΑΗΣ Καρδιάς της ΔΕΗ, που έχει φτάσει στο 85%.

Η καλή αυτή απόδοση προήλθε από την εισφορά «κόκκινων μεροκάματων» από μέλη και φίλους του Κόμματος, αλλά και από το πλατύ άνοιγμα με το κουπόνι στους εργαζόμενους στους χώρους δουλειάς. Η ΤΟ Ενεργειακού Κέντρου κατάφερε να πετύχει την κάλυψη αυτού του ποσοστού σε συνθήκες ανάπτυξης πλατιάς πολιτικής παρέμβασης στην ΠΕ Κοζάνης και τους εργασιακούς χώρους της ΔΕΗ ΑΕ για την προβολή των θέσεων του ΚΚΕ σχετικά με τις εξελίξεις στην Ενέργεια, και παράλληλα με την προσπάθεια για ανάπτυξη αγώνων ενάντια στους σχεδιασμούς της κυβέρνησης της ΝΔ για την παραπέρα ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ και την ισοπέδωση των εργασιακών δικαιωμάτων των εργαζομένων.

Η ΤΟ Ενεργειακού Κέντρου έχει καλέσει σε άμιλλα την ΤΟ Κοζάνης, που μέχρι και σήμερα κινείται με ...«χαμηλές ταχύτητες», και όπως έλεγαν τα μέλη του Κόμματος ελπίζουν «να αποδεχτούν οι σύντροφοι την άμιλλα και να βάλουν τα δυνατά τους για την κάλυψη των πλάνων».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ