Τετάρτη 4 Δεκέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ

Σήμερα Τετάρτη:

-- Στις 6.30 μ.μ., οι ΚΟΒ Ναυπηγείων και Μετάλλου Αθήνας της ΤΕ Βιομηχανίας Αττικής καλούν σε εκδήλωση στο δημαρχείο Χαϊδαρίου (αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου), με θέμα «Η Ναυπηγοεπισκευαστική Βιομηχανία στη δίνη των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών. Η πρόταση του ΚΚΕ είναι η μόνη συμφέρουσα για τους εργαζόμενους στη ναυπηγοεπισκευή και το λαό μας». Θα μιλήσει ο Ηλίας Τσιμπουκάκης, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 10 π.μ., η ΤΟ Μεταφορών της ΚΟ Αττικής καλεί σε εκδήλωση - συζήτηση στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΚΕΣΕΝ Πλοιάρχων και Μηχανικών (Λεωφόρος Α. Φλέμινγκ 43, Αγ. Ιωάννης Ρέντη), με θέμα «Οι νέοι κανονισμοί του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού (ΔΝΟ/ΙΜΟ) για τη μείωση των εκπομπών οξειδίων του θείου (SOx) από τα καυσαέρια των πλοίων από 1/1/2020. Scrubbers και καύσιμα χαμηλής περιεκτικότητας σε θείο και οι νέες δυσκολίες για τα πληρώματα». Την εισήγηση θα κάνει ο Ηλίας Μπιλάλης, ναυπηγός μηχανολόγος μηχανικός ΕΜΠ, υποψήφιος διδάκτορας του Εργαστηρίου Ναυπηγικής Τεχνολογίας του ΕΜΠ.

Το Σάββατο 7 Δεκέμβρη:

-- Στις 6.30 μ.μ., η ΤΟ Βιομηχανίας της ΚΟ Αττικής καλεί σε εκδήλωση παρουσίασης του Δοκιμίου Ιστορίας του ΚΚΕ (1918 - 1949), στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου Χαϊδαρίου (Στρ. Καραϊσκάκη 138 & Επαύλεως, Λ. Καβάλας). Θα μιλήσει η Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ.

-- Επίσης στις 6.30 μ.μ., η ΚΟΒ Μίκρας Κ. Μακεδονίας διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Νερό κοινωνικό αγαθό και όχι εμπόρευμα», στο δημαρχείο Τριλόφου. Θα μιλήσουν ο Βασίλης Μπαλτίκας, πολιτικός μηχανικός και μέλος της Ομάδας Οικονομίας της ΚΟ Κ. Μακεδονίας, και ο Φάνης Καρκατζούνης, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Κ. Μακεδονίας και δημοτικός σύμβουλος Θέρμης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org