Τετάρτη 30 Οχτώβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
Εκδηλώσεις ΚΟ του ΚΚΕ

Σήμερα Τετάρτη, στις 7 μ.μ., η ΚΟΒ Κηπούπολης - Χρυσούπολης Περιστερίου Αττικής του ΚΚΕ καλεί σε σύσκεψη στις 7 μ.μ., στο καφενείο - ουζερί «Η Μουριά», με θέμα «Η καπιταλιστική ανάπτυξη και οι επικίνδυνες εξελίξεις στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο. Δυναμώνουμε τον αγώνα με ισχυρό ΚΚΕ». Θα μιλήσει η Βιβή Δάγκα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Αύριο Πέμπτη:

-- Στις 7.30 μ.μ., οι ΚΟ Καισαριανής του ΚΚΕ καλούν στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου (Κλαζομενών & Φιλαδελφείας), σε εκδήλωση - συζήτηση με θέμα: «Οι εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και η επέμβαση στη Συρία». Θα μιλήσει ο Ελισαίος Βαγενάς, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 8 μ.μ., η ΚΟΒ Χαριλάου Θεσσαλονίκης πραγματοποιεί σύσκεψη στο καφέ «Εκάβη». Θα μιλήσει ο Κώστας Κουκούλας, μέλος της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Την Παρασκευή 1 Νοέμβρη, στις 5 μ.μ., ο Γιώργος Παπαχρήστος, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Δήμου Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στην Ε-ΝΕΤ.

Την Κυριακή 3 Νοέμβρη, στις 11 π.μ., στο πάρκο Κρήτης (Μηνά Πατρικίου) οι ΚΟΒ Ντεπώ και Ανάληψης Θεσσαλονίκης οργανώνουν ανοιχτή σύσκεψη με θέμα «Το συγκοινωνιακό πρόβλημα της πόλης (ΜΕΤΡΟ - ΟΑΣΘ) και οι θέσεις του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος, μέλος της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Βιβλιοπαρουσιάσεις στη Θεσσαλονίκη

Εκδηλώσεις βιβλιοπαρουσίασης της έκδοσης της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ «Θεσσαλονίκη, Μήτρα ταξικής πάλης» θα γίνουν:

Σήμερα Τετάρτη, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Αμπελοκήπων - Μενεμένης, με ομιλητή τον Ηλία Γκουτζηγιάννη, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Την Κυριακή 3 Νοέμβρη, στις 11 π.μ., στο πρώην δημαρχείο Πεύκων με ομιλήτρια την Λίνα Χατζηκυριάκου, μέλος της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ