Τετάρτη 22 Μάη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ
ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ
Με τον πατραϊκό λαό διεκδικητή πετυχαίνουμε νίκες!

Σε συγκεντρώσεις σε συνοικίες της Πάτρας μιλάει καθημερινά ο Κώστας Πελετίδης, δήμαρχος Πατρέων και εκ νέου υποψήφιος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» για τις εκλογές της 26ης Μάη.

Τις προηγούμενες μέρες ο Κ. Πελετίδης μίλησε στις συνοικίες της Αγίας Σοφίας και του Γηροκομείου, όπου αναφέρθηκε στη δράση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» ως δημοτικής αρχής.

Οπως είπε ανάμεσα σε άλλα, «για 4,5 χρόνια πορευτήκαμε μαζί, μέσα σε ένα δυσμενές πολιτικό περιβάλλον, αγωνιστήκαμε για δουλειά για όλους, δουλειά με δικαιώματα, χωρίς φτώχεια, να έχουμε γειτονιές ζωντανές και ανθρώπινες.

Γνωρίζετε ότι με λιγότερο προσωπικό και χρήματα, πήραμε μέτρα ανακούφισης των λαϊκών στρωμάτων, προχωρήσαμε σε παρεμβάσεις που αναβαθμίζουν την πόλη, την ποιότητα ζωής των κατοίκων. Δεν ήμασταν τα "καλά παιδιά" της κυβέρνησης και των επιχειρηματικών ομίλων. Με τον πατραϊκό λαό διεκδικητή πετύχαμε νίκες. Παραχωρήθηκε η παραλιακή ζώνη. Το Νότιο Πάρκο έγινε πραγματικότητα. Η διέλευση του τρένου δεν θα καταστρέψει την πόλη, περνώντας επιφανειακά, αλλά θα γίνει υπογειοποίηση, και γραμμικό πάρκο 6,5 χιλιομέτρων».

Αναφερόμενος στις άλλες δυνάμεις υπογράμμισε ότι όσοι τάζουν «φύκια για μεταξωτές κορδέλες» είναι απέναντι στο αίτημα του δήμου για άμεση πρόσληψη 1.000 εργαζομένων, ώστε να ικανοποιηθούν ζωτικές ανάγκες των δημοτών.

Τέλος, κάλεσε τους συγκεντρωμένους να δώσουν απάντηση με την ψήφο τους, να μην επιτρέψουν στο «γνωστό παρελθόν να επανέλθει και να ανακόψει μια πορεία επίλυσης λαϊκών προβλημάτων, να έχουμε ξανά κυρίαρχους αυτούς που μας έφεραν στη σημερινή κατάσταση. Αυτούς που προβάλλουν ως λύση την ανάπτυξη που συμφέρει τους λίγους». Να ενισχύσουν αποφασιστικά τη «Λαϊκή Συσπείρωση» πλημμυρίζοντας τις κάλπες με τα ψηφοδέλτια με το γαρίφαλο, ώστε να συνεχιστεί το φιλολαϊκό έργο.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Σήμερα η εκδήλωση για τον απολογισμό και την παρουσίαση του έργου της(6/2/2019)
Αύριο η εκδήλωση απολογισμού του έργου της(5/2/2019)
Εκδήλωση για τον απολογισμό και την παρουσίαση του έργου της(17/1/2019)
Την Κυριακή 24 Ιούνη η λαϊκή συγκέντρωση(22/6/2018)
Καλέσματα των σωματείων για την κινητοποίηση στις 15 και 17 Ιούνη(14/6/2018)
Στο επίκεντρο το πρόβλημα της ανεργίας και οι πρωτοβουλίες του δήμου(20/6/2017)

Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org