Τετάρτη 22 Μάη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ
Ολοι σήμερα στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Αθήνα!

Στις 8 μ.μ., στην πλατεία Συντάγματος, θα μιλήσει ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Να βουλιάξει το Σύνταγμα απόψε! Με αυτό το σύνθημα κορυφώνεται σήμερα η προεκλογική δραστηριότητα στην Αττική, με τις Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ να καλούν σε μαζική συμμετοχή στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στην Αθήνα.

Στη συγκέντρωση, στην πλατεία Συντάγματος στις 8 μ.μ., θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Μάρκο Ρίτσο, ΓΓ της ΚΕ του ΚΚ - Ιταλία, ο Νίκος Σοφιανός, υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας, ο Γιάννης Πρωτούλης, υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Κώστας Παπαδάκης, Λευτέρης Νικολάου - Αλαβάνος και Σεμίνα Διγενή.

Με στόχο να μετατραπεί η συγκέντρωση σε μια μεγάλη διαδήλωση υποστήριξης του ΚΚΕ, με μαζική συμμετοχή εργατών, αυτοαπασχολούμενων, ανέργων, νεολαίας, γυναικών των εργατικών - λαϊκών στρωμάτων, τα μέλη και οι φίλοι του Κόμματος χωρίς να λυπούνται κόπο και χρόνο οργώνουν όλη την Αττική. Σε χώρους δουλειάς, λαϊκές γειτονιές, μαγαζιά, στέκια νεολαίας, παντού γίνονται μαζικές εξορμήσεις με το κάλεσμα συμμετοχής. Μαζί διακινούνται και τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές και της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για τις τοπικές και περιφερειακές εκλογές. Οι κεντρικοί δρόμοι στους δήμους στολίζονται με την αφίσα που καλεί το λαό να συμμετάσχει στη συγκέντρωση, ενώ γίνεται και στοχευμένη προσπάθεια. Οι τελευταίες μέρες μέχρι τις εκλογές με κορυφαίο σταθμό την αποψινή συγκέντρωση αξιοποιούνται από τις Οργανώσεις τόσο για να συζητήσουν με ακόμα περισσότερο κόσμο, όλους όσοι τους τελευταίους μήνες είχαν ερωτήματα, δεν ήταν σίγουροι για το τι θα κάνουν μπροστά στις κάλπες, όσο και με όλους εκείνους που συναντήθηκαν μαζί τους και είπαν ότι αυτήν τη φορά κάνουν το βήμα, στηρίζουν το ΚΚΕ.

Από εξόρμηση στο Θησείο
Από εξόρμηση στο Θησείο
Η συγκέντρωση, ο παλμός της, οι κόκκινες σημαίες, τα συνθήματα, η κάθοδος από κάθε γωνιά του Λεκανοπεδίου θα είναι ένα ηχηρό μήνυμα τις τελευταίες μέρες, μήνυμα απόρριψης της λογικής του «μικρότερου κακού», μήνυμα ενίσχυσης του ΚΚΕ, που θα σηματοδοτήσει μια νίκη του ίδιου του λαού.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Τώρα είναι η ώρα! Ισχυρό ΚΚΕ παντού δύναμη, ελπίδα και προοπτική του λαού!(23/5/2019)
Αύριο Τετάρτη 22 Μάη η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Αθήνα(21/5/2019)
Πανστρατιά για τη συγκέντρωση στην Αθήνα(27/9/2009)
Την Τετάρτη, 8.30 μ.μ., στο Πεδίον του Αρεως(31/5/2009)
Tη Δευτέρα 1η Ιούνη η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση(29/5/2009)
Το Σάββατο 1η του Απρίλη η κεντρική συγκέντρωση του ΚΚΕ(30/3/2000)

Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org