Τετάρτη 22 Μάη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ για τις εκλογές
Στην Αττική

Σήμερα, Τετάρτη:

-- Στις 9 π.μ. ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, ο Μιχάλης Μιχαήλ, υποψήφιος ευρωβουλευτής, και ο Γιώργος Παλιούρας, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο δήμο της Αθήνας, θα επισκεφτούν το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

-- Ο Ν. Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας, στις 10.15 π.μ., θα επισκεφτεί τα Μαγειρεία Β' του Δημοτικού Βρεφοκομείου, στους Αμπελόκηπους και στις 1.30 μ.μ. θα μιλήσει σε εργαζόμενους του υπουργείου Πολιτισμού (κεντρικό αμφιθέατρο υπουργείου).

-- Στις 12 μ., η Γιώτα Ταβουλάρη, μέλος της ΚΕ και υποψήφια ευρωβουλευτής, θα επισκεφτεί την εταιρεία GAP, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 12 μ., ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής, θα επισκεφτεί το υπουργείο Εργασίας, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 10 π.μ., η Εφη Χαλιού, υποψήφια ευρωβουλευτής, θα επισκεφτεί την Τράπεζα Πειραιώς για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 9.30 π.μ., η Αφροδίτη Ρέτζιου, υποψήφια ευρωβουλευτής, θα επισκεφτεί το νοσοκομείο Σισμανόγλειο για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 5 μ.μ., η Κωνσταντίνα Τσιουπρά, υποψήφια ευρωβουλευτής, θα επισκεφτεί το ΙΕΚ Γαλατσίου.

-- Στις 5 μ.μ., ο Δημήτρης Βιτάλης, υποψήφιος ευρωβουλευτής, θα επισκεφτεί το ΙΕΚ Μπραχαμίου.

Αύριο, Πέμπτη:

-- Στις 8 π.μ., ο Γιάννης Πρωτούλης θα επισκεφτεί το ΙΚΑ Αγ. Αναργύρων.

-- Στις 5 μ.μ., η Βιβή Δάγκα, μέλος της ΚΕ και υποψήφια δήμαρχος Αιγάλεω, θα επισκεφτεί το ΙΕΚ στο Αιγάλεω.

-- Στις 10 π.μ., ο Ν. Σοφιανός θα περιοδεύσει στον Ασύρματο και στα Α. Πετράλωνα και στις 7 μ.μ. στα Θυμαράκια.

-- Στις 10 π.μ., ο Δήμος Κουμπούρης, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής, θα επισκεφτεί το ΕΤΕΑΠ στη Σταδίου 31 και στις 11.30 π.μ. το ΕΤΕΑΠ στη Σταδίου 24.

-- Στις 12 μ. η Γιώτα Ταβουλάρη θα επισκεφτεί την εταιρεία UNIPHARMA, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 5 μ.μ., ο Δημήτρης Βιτάλης θα επισκεφτεί το ΙΕΚ Πειραιά (ΣΚΥΠ) και στις 7.30 μ.μ. τους αθλητικούς χώρους στο Ολυμπιακό Χωριό.

Στην Κεντρική Μακεδονία

Σήμερα, Τετάρτη:

-- Στις 7.30 μ.μ., σε συγκέντρωση του ΚΚΕ στη Νάουσα (πλατεία Καρατάσου) θα μιλήσει η Θεανώ Καπέτη, υποψήφια ευρωβουλευτής. Στις 4.30 μ.μ. θα επισκεφτεί το ΙΕΚ Τριανδρίας.

-- Στις 9.30 π.μ., ο Λεωνίδας Στολτίδης, υποψήφιος ευρωβουλευτής, θα περιοδεύσει στο αμαξοστάσιο του ΟΑΣΘ, στη Σταυρούπολη.

-- Ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, στις 6 π.μ., θα περιοδεύσει στο εργοτάξιο καθαριότητας στο λιμάνι και στις 10 π.μ., σε τραπεζικά καταστήματα της Θεσσαλονίκης.

Αύριο Πέμπτη, ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος, στις 9 π.μ., θα πραγματοποιήσει περιοδεία σε τραπεζικά καταστήματα της Θεσσαλονίκης, στη 1 μ.μ., στο εργοτάξιο του ΜΕΤΡΟ στον σταθμό «ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ» και τις 6 μ.μ., στην Τριανδρία με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Σωτήρη Αβραμόπουλο.

Σε άλλες περιοχές

Σήμερα Τετάρτη, στις 8 μ.μ., στη Λευκίμμη της Κέρκυρας, πλατεία Αγίων Πάντων, θα μιλήσει ο Γιώργος Κουλούρης, υποψήφιος δήμαρχος Νότιας Κέρκυρας. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Μπάμπης Χαραλάμπους, δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Κέρκυρας και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος.

Αύριο, Πέμπτη:

-- Στις 7.30 μ.μ., στον Πύργο Ηλείας, στην πλατεία Δικαστηρίων, θα μιλήσει ο Δημήτρης Αρβανιτάκης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα χαιρετίσουν: Ο υποψήφιος δήμαρχος Πύργου Χρήστος Γιάνναρος, η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Ζωή Τσάση και η υποψήφια ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ Νατάσα Παναγιωτάρα.

-- Στις 8.30 μ.μ., ο Πέτρος Κρίκης, υποψήφιος δήμαρχος Λάρισας, και ο Ζήσης Γκαραλιάκος, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας, θα μιλήσουν στην πλατεία της συνοικίας Αμπελοκήπων.

-- Στο Πλωμάρι της Λέσβου (πλατεία), στις 7.30 το απόγευμα, θα μιλήσει η Νίκη Τσιριγώτη, υποψήφια δήμαρχος Δήμου Μυτιλήνης.

-- Στις 9 μ.μ., στον Μανταμάδο της Λέσβου (πλατεία), θα μιλήσουν ο Γιάννης Συκάς, υποψήφιος δήμαρχος Δυτ. Λέσβου, και υποψήφιοι σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ