Τετάρτη 22 Μάη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ
Μια συμβολική προσφορά στο ΚΚΕ

Μια συμβολική, όσο και σημαντική οικονομική προσφορά στο ΚΚΕ, για την ενίσχυση του Κόμματος μπροστά στις εκλογές, έκαναν οι μουσικοί και οι άλλοι συντελεστές του αφιερώματος στον αξέχαστο Δημήτρη Μητροπάνο, που παρουσιάστηκε το περασμένο Σάββατο σε μουσική σκηνή του Πειραιά, με αφορμή τη συμπλήρωση 7 χρόνων από το «φευγιό» του.

Η βραδιά ξεκίνησε με προβολή βίντεο, όπου κυριάρχησαν η φυσιογνωμία και η ερμηνεία του μεγάλου καλλιτέχνη. Στη σκηνή ανέβηκαν οι τραγουδιστές Δημήτρης Κανέλλος, Κώστας Τριανταφυλλίδης και Λίνα Ψυχογιού. Μαζί με τους μουσικούς Πάνο Τσίτσικα, Δημήτρη Γιαννούχο, Φίλιππο Παχνιστή, Γιάννη Γραμματικάκη, Πάνο Γαλάνη, Λευτέρη Κουάντα και Μιχάλη Τσερμπή, ταξίδεψαν τον κόσμο σε αγαπημένα τραγούδια και μεγάλες επιτυχίες.

Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς ήταν όταν ανέβηκε η μπάντα του Δημήτρη Μητροπάνου, συνεργάτες του για πολλά χρόνια (Γιάννης Παπαζαχαριάκης, Γιώργος Κατσίκας, Δημήτρης Ντούτσουλης, Ανδρέας Τράπαλης, Ντίνος Χατζηιορδάνου, Γιάννης Σινάνης, Μάκης Πελέκας) με τον μαέστρο τους Γ. Παπαζαχαριάκη, ο οποίος είχε και την καλλιτεχνική επιμέλεια της εκδήλωσης. Αμέριστη για την επιτυχία του αφιερώματος υπήρξε η βοήθεια του Δημήτρη Ευαγγελάτου.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ