Σάββατο 26 Γενάρη 2019 - Κυριακή 27 Γενάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
2019 ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Συνεχίζεται η δραστηριότητα για τις τοπικές και περιφερειακές εκλογές
Συγκεντρώσεις στην Αττική

Το Σάββατο 26 Γενάρη:

-- Στις 6.30 μ.μ., στον Κολωνό (αίθουσα του 4ου Δημοτικού Διαμερίσματος Αθήνας, Λένορμαν και Αλεξανδρείας), θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, δημοτικός σύμβουλος Αθήνας και υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας.

-- Στις 6.30 μ.μ., στην Παλλήνη (Οινοποιείο Πέτρου, Λεωφόρος Μαραθώνος 117), θα μιλήσουν ο Κυριάκος Ιωαννίδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και η Θοδώρα Πασχαλίδου, υποψήφια δήμαρχος Παλλήνης.

Την Κυριακή 27 Γενάρη:

-- Στις 6 μ.μ., στα Ανω Λιόσια (αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» στο δημαρχείο Φυλής), θα μιλήσουν ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, και ο Νίκος Ζαπάντης, υποψήφιος δήμαρχος Φυλής.

-- Στις 11 π.μ., στην Ηλιούπολη (Θέατρο Δημαρχείου Ηλιούπολης), θα μιλήσουν ο Κύριλλος Παπασταύρου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, και η Τασία Τσατσούλη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφια δήμαρχος.

-- Στις 10.30 π.μ., στη Σαλαμίνα (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνας, Αμμοχώστου 1), θα μιλήσουν ο Βαγγέλης Μαρούπας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και η Μαρία Παπαελευθερίου, υποψήφια δήμαρχος.

-- Στις 11 π.μ., στο Μπραχάμι (αμφιθέατρο του 1ου Λυκείου Αγ. Δημητρίου - Στρογγυλό), θα μιλήσουν ο Γιάννης Μανουσογιαννάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και η Γιώτα Δήμου, υποψήφια δήμαρχος.

-- Στις 11 π.μ., στα Καλύβια (δημαρχείο), θα μιλήσουν ο Θανάσης Τζίμας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και η Τάνια Γαλανοπούλου, υποψήφια δήμαρχος Σαρωνικού.

-- Στις 11 π.μ., στην Αρτέμιδα (αίθουσα «Ξενοφών» - γυάλινο κτίριο, Λ. Βραυρώνος, 5η στάση), θα μιλήσουν ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος, και ο Νίκος Δάρδαλης, υποψήφιος δήμαρχος.

-- Στις 12 μ., στο Λαύριο (Τεχνολογικό Πάρκο), θα μιλήσουν ο Νίκος Μαυροκέφαλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και ο Αποστόλης Παμφίλης, υποψήφιος δήμαρχος.

-- Στις 11 π.μ., στην Αγία Παρασκευή (2ο Γυμνάσιο, Νεαπόλεως 7), θα μιλήσουν ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και ευρωβουλευτής, και ο Ανδρέας Γκιζιώτης, υποψήφιος δήμαρχος.

-- Στις 6.30 μ.μ., στον Κορυδαλλό (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Κορυδαλλού, Γρ. Λαμπράκη 240 και Νικηφορίδη), θα μιλήσουν ο Περικλής Κουρμούλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και αρχισυντάκτης του «Ριζοσπάστη», και η Ελευθερία Παπουτσιδάκη, υποψήφια δήμαρχος.

-- Στις 6.30 μ.μ., στου Ζωγράφου (κινηματογράφος «Αλέκα»), θα μιλήσουν ο Θέμης Γκιώνης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και ο Ανδρέας Καραβίδας, υποψήφιος δήμαρχος.

-- Στις 11 π.μ., στον Ωρωπό, (ΚΑΠΗ Νέων Παλατιών), θα μιλήσει ο Μιχάλης Χασιώτης, υποψήφιος δήμαρχος.

Τη Δευτέρα 28 Γενάρη:

-- Στις 7 π.μ., ο Νίκος Μαυροκέφαλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί την ΕΥΔΑΠ (οδός Λαοδικείας), για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 7 μ.μ., στην Αργυρούπολη (Πολιτιστικό - Συνεδριακό Κέντρο «Μ. Θεοδωράκης», Λεωφ. Κύπρου 68), θα μιλήσουν ο Γιάννης Πρωτούλης και ο Γιώργος Ιωαννίδης, υποψήφιος δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης.

-- Στις 7 μ.μ., στον Βύρωνα (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου), θα μιλήσουν ο Γιώργος Πέρρος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και ο Βαγγέλης Γείτονας, υποψήφιος δήμαρχος.

-- Στις 7 μ.μ., στον Αγιο Στέφανο (Πνευματικό Κέντρο), θα μιλήσει ο Τεύκρος Παντελόγλου, υποψήφιος δήμαρχος.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ