Τρίτη 4 Δεκέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ

Η ΤΕ Ζακύνθου του ΚΚΕ καλεί την Παρασκευή 7 Δεκέμβρη, στις 7.30 μ.μ., σε πολιτική εκδήλωση στην αίθουσα συνεδριάσεων του ξενοδοχείου «Palatino», με θέμα: «Πολιτικές εξελίξεις - Η πρόταση του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Δημήτρης Αρβανιτάκης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Εκδήλωση - σύσκεψη με θέμα «Συμπόρευση με το ΚΚΕ για να κάνουμε την πραγματική διαφορά. Δυνατό εργατικό κίνημα. Κοινωνική Συμμαχία. Ανάπτυξη για το λαό» διοργανώνει η Τομεακή Οργάνωση Ημαθίας του ΚΚΕ, την Τετάρτη 12 Δεκέμβρη, στις 7 μ.μ. στον πολυχώρο «Ελιά» στη Βέροια. Θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Επίσης:

Την Παρασκευή 7 Δεκέμβρη:

-- Η ΤΕ Δράμας διοργανώνει εκδήλωση - συνεστίαση για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ στις 8 μ.μ., στο κέντρο «ΑΓΡΟΤΙΚΟ» στην Καλλίφυτο. Θα μιλήσει ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος.

-- Η ΤΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ διοργανώνει συνεστίαση, στις 9 μ.μ., στο «εξοχικό κέντρο Κουκούτσης». Θα μιλήσει ο Νίκος Κουτουμάνος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και θα ακολουθήσει γλέντι με φαγητό, κρασί και ζωντανή μουσική.

-- Στις 9.30 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Ποντοκώμης, μουσική βραδιά με τον Δημήτρη Ζερβουδάκη. Θα μιλήσει ο Νώντας Στολτίδης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Το Σάββατο 8 Δεκέμβρη:

-- Στις 9 μ.μ., η ΤΕ Καβάλας του ΚΚΕ καλεί σε εκδήλωση - συνεστίαση στη φοιτητική λέσχη του ΤΕΙ, με ομιλητή τον Θανάση Παφίλη, μέλος της ΚΕ και βουλευτή του Κόμματος.

-- Η ΤΕ Καρδίτσας καλεί σε συνεστίαση στις 9 μ.μ. στο κέντρο «SALE». Θα μιλήσει ο Τάσος Τσιαπλές, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Οι ΚΟ Ν. Ιωνίας Αττικής καλούν σε λαϊκό γλέντι στις 8.30 μ.μ. στο 5ο ΓΕΛ Ν. Ιωνίας (Ανατόλια, Εμμ. Παππά 6).

Την Κυριακή 9 Δεκέμβρη:

-- Η ΤΕ Αχαΐας διοργανώνει λαϊκό γλέντι, στη 1 μ.μ. στο κέντρο «Αστέρια» (Ακτή Δυμαίων & Τριών Ναυάρχων). Θα χαιρετίσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Η ΚΟ Ηρακλείου Αττικής διοργανώνει συνεστίαση στις 1.30 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο «Ηλέκτρα Αποστόλου».

-- Οι ΚΟ Μπραχαμίου Αττικής καλούν σε λαϊκό γλέντι, στις 12 μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο του 3ου Λυκείου Αγίου Δημητρίου, (Αργοστολίου 68).

-- Στη 1 μ.μ., η ΚΟ Αλεξανδρούπολης καλεί σε εκδήλωση - συνεστίαση στο κέντρο «Απέναντι», με ομιλητή τον Θανάση Παφίλη, μέλος της ΚΕ και βουλευτή του Κόμματος.

Εκδήλωση για τον Δεκέμβρη του 1944

Το Σάββατο 8 Δεκέμβρη, στις 6 μ.μ., οι ΚΟ Γαλατσίου Αττικής του ΚΚΕ και το τοπικό Παράρτημα της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ διοργανώνουν πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο (Αρχιμήδους 2 και Ιπποκράτους), με τίτλο: «Δεκέμβρης 1944. Κρίσιμη ταξική αναμέτρηση. Διδάγματα για το σήμερα». Θα μιλήσει ο Πέτρος Αλέπης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Για τα 100χρονα του ΚΚΕ

Αύριο Τετάρτη, στις 7 μ.μ., η ΤΟ Ιωαννίνων - Θεσπρωτίας διοργανώνει εκδήλωση - αφιέρωμα στον κομμουνιστή ποιητή Γιοζέφ Ελιγιά, στο Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων. Θα μιλήσει ο Τάσος Τόκας, μέλος της ΕΟΕ της ΕΠ Ηπείρου - Κέρκυρας - Λευκάδας του ΚΚΕ.

Μουσικοθεατρική εκδήλωση, αφιέρωμα στο εργατικό - λαϊκό τραγούδι, με τίτλο «Η εργατιά σπάει του κόσμου τα δεσμά», διοργανώνει η ΚΟΒ Κέντρου Αγ. Τριάδας Περιστερίου του ΚΚΕ, το Σάββατο 8 Δεκέμβρη, στις 6.30 μ.μ., στο αμφιθέατρο δημαρχείου Περιστερίου.

Η ΚΟΒ Κατασκευών της ΤΟ ΕΒΕ Αττικής του ΚΚΕ διοργανώνει την Κυριακή 9 Δεκέμβρη επίσκεψη στη Ραχούλα Καρδίτσας, στο μουσείο Χαρίλαου Φλωράκη και στο μνήμα του συντρόφου Χαρίλαου στο Παλιοζογλώπι. Πούλμαν θα αναχωρήσουν από την πλ. Καραϊσκάκη στις 6.30 μ.μ. Συμμετοχές στα τηλ: 2103809327, 6988033520.

Η ΚΟ Αμαρίου Ρεθύμνης του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση - συνεστίαση για τα 100χρονα του ΚΚΕ, το Σάββατο 8 Δεκέμβρη, στις 7 μ.μ. στην ταβέρνα του Γιάννη Σημαντήρα, στον Φουρφουρά. Θα μιλήσει ο Νίκος Μανουσάκης, μέλος του ΓΠ Κρήτης του ΚΚΕ, και θα ακολουθήσει κρητικό γλέντι.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org