Τρίτη 4 Δεκέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΚΕ
Συνάντηση για τις γερμανικές οφειλές

Αντιπροσωπεία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ συναντήθηκε, στις 27 Νοέμβρη, με εκπροσώπους του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης των Οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα, στα γραφεία της ΚΟ στη Βουλή.

Στη συνάντηση συμμετείχαν, εκ μέρους της ΚΟ του ΚΚΕ, οι βουλευτές Γ. Λαμπρούλης και Δ. Μανωλάκου, ενώ από την πλευρά του Εθνικού Συμβουλίου οι Β. Μπρακατσούλας, Δ. Παλαιολογόπουλος, Χρ. Τσιντζιλώνης, Δ. Αλευρομάγειρος, στρατηγός ε.α., Γ. Χατζηαντωνίου, Δ. Χαντζαρόπουλος και Αρ. Συγγελάκης.

Από την πλευρά των βουλευτών του ΚΚΕ επισημάνθηκε η απαράδεκτη στάση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, η οποία χρησιμοποιεί τις δίκαιες αξιώσεις ως «επικοινωνιακό πυροτέχνημα», την ώρα που, στα βήματα των προηγούμενων, δεν διεκδίκησε ποτέ από τη γερμανική κυβέρνηση τις αποζημιώσεις, ενώ και στο πόρισμα της Διακομματικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για τη Διεκδίκηση των Γερμανικών Οφειλών δεν γίνεται καμιά αναφορά σε ρητή δέσμευση της κυβέρνησης να διεκδικήσει ενιαία και το σύνολό τους. Επισημάνθηκε ακόμη ότι το ΚΚΕ είναι το μοναδικό κόμμα που, με σταθερότητα και συνέπεια, μέσα κι έξω από τη Βουλή, ανέδειξε και αναδεικνύει το ζήτημα και ανυποχώρητα υπερασπίζεται τα δίκαια αιτήματα.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ