Πέμπτη 25 Νοέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
ΠΑΣΟΚ - ΝΔ: Ιδια αντιλαϊκή πολιτική...

Γρηγοριάδης Κώστας

ΩΣΤΕ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ προς το ΠΑΣΟΚ βλέπει η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας! Μπορεί να είναι κι έτσι, αυτοί άλλωστε ξέρουν καλύτερα τους πρώην «δικούς τους».

Αυτό πάντως που εμείς βλέπουμε μετά βεβαιότητας, είναι πως ακόμη και αν «αδειάσει» όλη η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ προς το ΠΑΣΟΚ ή εάν συμβεί το αντίθετο, πάλι για την ...ίδια πολιτική θα μιλάμε.

Αλλωστε, πόσο αντίθετη στην πολιτική του ΠΑΣΟΚ είναι η «αντιμνημονιακή» Νέα Δημοκρατία που χτες ψήφισε ένα ακόμη νομοσχέδιο της κυβέρνησης, αυτό που σύντομα θα φέρει απολύσεις στο Δημόσιο;

Σε λίγο - όπως το πάνε - το να καταψηφίσουν κυβερνητικό νομοσχέδιο θα αποτελεί είδηση πρώτου μεγέθους.

ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ η Ιρλανδία πρωταγωνιστεί πλέον για τα καλά σε όλα τα δελτία ειδήσεων. Προφανώς κάποιοι θέλουν να μας αποδείξουν ότι είναι σωστή η κυβερνητική πολιτική αφού «τα ίδια γίνονται και αλλού»...

Για να μην κουράζονται, τους βεβαιώνουμε ότι τα ίδια και χειρότερα γίνονται και θα γίνουν σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ενωση μια και ο γενικός της στόχος είναι να μεγιστοποιηθούν τα κέρδη των εταιρειών και να εξαφανιστούν τα εργασιακά δικαιώματα.

Η γενίκευση όμως της επίθεσης στους εργαζόμενους της ΕΕ δεν την κάνει ...λιγότερο επίθεση και σε καμιά περίπτωση δε μεταλλάσσει τις αντιλαϊκές πολιτικές σε φιλολαϊκές.

ΞΕΠΑΓΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας ανακοίνωσε η κυβέρνηση, μόνο όμως που θα αλλάξουν τα προγράμματα χορήγησης δανείων.

Επειδή μας φαίνεται κάπως ...απίθανο μέσα στη συγκεκριμένη συγκυρία να τους απασχολεί στα σοβαρά το θέμα της στέγασης των εργαζομένων, μόνο στο κακό μπορεί να πάει το μυαλό μας.

Και συγκεκριμένα, σε ένα ακόμη μέτρο ενίσχυσης των τραπεζών με την εγγύηση του κράτους.


Παπαγεωργίου Βασίλης


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ