Πέμπτη 25 Νοέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Μεγάλες οι δυνατότητες για υπερκάλυψη

Σταθερά στην πρώτη θέση της άμιλλας παραμένει η ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ μετά και το όγδοο κλείσιμο της τρίμηνης Οικονομικής Εξόρμησης, έχοντας καλύψει το 81,12% του πλάνου της.

Πρωτοπόρες ΚΟΒ στην Αχτίδα Μεσογείων αναδεικνύονται οι εξής: Κατασκευών με 55%, Νέας Μάκρης - Μαραθώνα με 65%, Παλλήνης με 69%, Ραφήνας με 57%. Στην Αχτίδα Μενιδίου και Βορείων Χωριών: Ζεφυρίου με 72% , Αγίου Στεφάνου με 75%, Μενιδίου με 48%, Ανω Λιοσίων με 46%. Στην Αχτίδα του Θριασίου - Μεγαρίδος: Μεγάρων με 76,6%, Ελευσίνας με 58%, Ασπροπύργου με 56%, Μάνδρα - Μαγούλα με 55%. Στην Αχτίδα Λαυρεωτικής: Καλυβίων με 82%, Μαρκοπούλου με 72,5%.

Οπως σημειώνουν στον «Ρ» στελέχη της ΚΟ Αττικής, η μέχρι σήμερα πορεία της εξόρμησης αποδεικνύει και επιβεβαιώνει τους ισχυρούς δεσμούς και την απήχηση του ΚΚΕ στον εργατόκοσμο και στα άλλα λαϊκά στρώματα της περιοχής. Ο στόχος που μπαίνει απ' όλες τις Κομματικές Οργανώσεις, τα μέλη και τους φίλους του Κόμματος είναι να συνεχίσουν με ακόμα μεγαλύτερο πείσμα τη μάχη, ώστε να υπερκαλύψουν για μια ακόμα φορά το πλάνο.

Ο στόχος αυτός, σημειώνουν, μπορεί να υλοποιηθεί, καθώς υπάρχουν ακόμα πολύ μεγάλες δυνατότητες με την ένταξη στην οικονομική δουλειά του λαϊκού κόσμου που εδώ και χρόνια στηρίζει το ΚΚΕ και πολλών ακόμα με τους οποίους η Οργάνωση και το Κόμμα ήρθε σε επαφή στις πρόσφατες εκλογές.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ