Σάββατο 19 Σεπτέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ Ο ΛΑΟΣ στον εκβιασμό να επιλέξει μεταξύ ΝΔ - ΠΑΣΟΚ

Αλέκα Παπαρήγα: Ερευνα υπό τον έλεγχο του κράτους. Τα αποτελέσματά της πρέπει να ενσωματώνονται στη ζωή του λαού και να οδηγούν στη βελτίωσή της

  • Η έρευνα δεν μπορεί να καθορίζεται από τις προτεραιότητες της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Πρέπει να υπάρχουν προτεραιότητες στην Ελλάδα. Η έρευνα έχει ινστιτούτα και πανεπιστήμια. Να υπάρχει καταμερισμός, αλλά πρέπει να υπάρχει ενιαίος σχεδιασμός με στόχο ανάπτυξη προς όφελος του λαού.
  • Στην προεκλογική περίοδο, κυριαρχεί στην αστική προπαγάνδα ένας χυδαίος εκβιασμός ότι οι επιλογές του είναι ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ. Να μην υποκύψει ο λαός, να αντισταθεί στη σχεδιασμένη επιχείρηση να οδηγηθεί να ζει μέσα στην απογοήτευση, στη μοιρολατρία και τη σύγχυση.
  • Είναι πάρα πολλοί εργαζόμενοι, που σκέφτονται ότι ανάμεσα στα δυο κόμματα, στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, δεν υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές ή και τα δυο κόμματα κινούνται στην ίδια γραμμή πλεύσης, χωρίς, ταυτόχρονα, να σημαίνει ότι συμφωνούμε σε όλα. Τους καλούμε, αυτό που εκτιμούν στην πράξη, να το βγάλουν στην κάλπη. Με ενίσχυση του ΚΚΕ.

ΣΕΛ.  6  -  7

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ