Σάββατο 19 Σεπτέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
Βουλευτικές Εκλογές 2009
ΝΔ - ΠΑΣΟΚ να τιμωρηθούν για το χάλι στην Υγεία

Στα δύο νοσοκομεία της Λάρισας περιόδευσε χτες κλιμάκιο του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Π. Μολυβδά, υποψήφιο βουλευτή Επικρατείας

Από παλιότερη περιοδεία του Π. Μολυβδά στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας
Από παλιότερη περιοδεία του Π. Μολυβδά στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας
Κλιμάκια του ΚΚΕ, αποτελούμενα από τους Πασχ. Μολυβδά, υποψήφιο στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, και τους Γ. Λαμπρούλη, Κική Θεοδώρου και Μαρία Γαβαλά, υποψήφιους βουλευτές του Κόμματος στο νομό, επισκέφτηκαν χτες το Πανεπιστημιακό και το Νομαρχιακό Νοσοκομείο Λάρισας. Στις συζητήσεις που είχε ο Πασχ. Μολυβδάς με γιατρούς και άλλους εργαζόμενους των νοσοκομείων, ανάμεσα στ' άλλα επισήμανε: «ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ακολουθούν την ίδια γραμμή στον τομέα της Υγείας. Εχουν συνδιαμορφώσει κοινή στρατηγική για την ιδιωτικοποίηση και την εμπορευματοποίηση της Υγείας. Από κοινού ευθύνονται για την υποχρηματοδότηση, τις ελλείψεις προσωπικού και εξοπλισμού των νοσοκομείων, τη γενίκευση των stage και των συμβασιούχων. Από κοινού προωθούν τη λεγόμενη "συνύπαρξη ιδιωτικού και δημόσιου τομέα" που σαν αποτέλεσμα έχει να ξεφυτρώνουν γιγάντιες επιχειρήσεις Υγείας, που κερδοφορούν με τα προβλήματα υγείας του λαού.

Οι θέσεις που εξαγγέλλει το ΠΑΣΟΚ για μετά τις εκλογές είναι στην ίδια ρότα. Θα υποβαθμίσουν κι άλλο το δημόσιο σύστημα Υγείας, θα γενικευτούν οι ελαστικές σχέσεις εργασίας, θα φορτώσουν ακόμη μεγαλύτερα βάρη στα ασφαλιστικά ταμεία και στην τσέπη της λαϊκής οικογένειας. Μόνος κερδισμένος θα είναι οι μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι που θα θησαυρίσουν ακόμη περισσότερο. Καμία εμπιστοσύνη δεν πρέπει να έχουν οι επιστήμονες και οι εργαζόμενοι στις υποσχέσεις του ΠΑΣΟΚ. Εκείνο που πρέπει να δυναμώσει στις εκλογές είναι το ΚΚΕ. Δυνατό ΚΚΕ, δυνατός λαός, είναι το ζητούμενο. Για να διεκδικηθούν καθολική δημόσια δωρεάν Υγεία για όλους, μόνιμη σταθερή και πλήρη εργασία, υπηρεσίες Υγείας αντίστοιχες με τις δυνατότητες της επιστήμης και της τεχνολογίας σήμερα».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ