Πέμπτη 2 Ιούλη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σήμερα το 2ο Φεστιβάλ Μεταναστών

Στις 7.30 το απόγευμα στο άγαλμα του Βενιζέλου

Σήμερα Πέμπτη στις 7.30 το απόγευμα στο Αγαλμα του Βενιζέλου, πραγματοποιείται το 2ο Φεστιβάλ Ελλήνων και μεταναστών εργατών, που διοργανώνει η Κομματική Οργάνωση Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ. Καλεί τους Ελληνες και μετανάστες εργάτες, ενωμένοι να απαντήσουν αγωνιστικά στον κοινό εχθρό, τον ιμπεριαλισμό.

Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Αρσένης Τσιριγώτης, μέλος της ΕΠ της ΚΟΘ του ΚΚΕ. Θα χαιρετίσουν εκπρόσωποι μεταναστών από το Σουδάν, τη Νιγηρία, την Παλαιστίνη και από τον Παναφρικανικό Σύλλογο Φοιτητών. Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί με καλλιτεχνικό πρόγραμμα από το συγκρότημα της ΚΝΕ.

Η ΚΟΘ του ΚΚΕ καλεί συνολικά τον εργαζόμενο λαό και τη νεολαία να μπουν αποφασιστικά στον αγώνα ενάντια στον απάνθρωπο ρατσισμό που αποφασίζει και προωθεί η ΕΕ που εντείνει την αστυνομική βία και τρομοκρατία, την κρατική αυθαιρεσία και καταστολή. Οπως σημειώνει, «σήμερα που γενικεύεται η επίθεση στα εργατικά και λαϊκά δικαιώματα από την ΕΕ και τα κόμματα του ευρωμονόδρομου, που προσπαθούν να φορτώσουν τα βάρη της καπιταλιστικής κρίσης στις πλάτες της εργατικής τάξης, είναι όσο ποτέ άλλοτε αναγκαία η ταξική ενότητα Ελλήνων και μεταναστών εργατών».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ