Πέμπτη 2 Ιούλη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
«Παχύδερμο»

Προχτές σε άρθρο του στα «Νέα», ο Πάγκαλος διαμαρτύρεται γιατί - όπως ισχυρίζεται - κατά καιρούς έχει διαβάσει να τον αποκαλούν «κτήνος, γουρούνι, ιπποπόταμο, παχύδερμο κι άλλα τέτοια»...

Εμείς, πάλι, διαβάζοντας - όχι φυσικά από χόμπι, αλλά λόγω επαγγελματικής υποχρέωσης - ρεπορτάζ ή άρθρα που τον αφορούν, τέτοιου είδους ύβρεις εναντίον του δεν έχουμε διαπιστώσει.

Εχουμε, όμως, διαπιστώσει ότι υπάρχει ένας άνθρωπος στον πολιτικό βίο, ο οποίος, πράγματι, εκτοξεύει ακριβώς τέτοιου είδους ύβρεις εναντίον των πολιτικών του αντιπάλων. Ποιος είναι; Μα, φυσικά, ο ...Πάγκαλος!

Αρκεί να σας θυμίσουμε μία μόνο δήλωσή του (έγινε στον ρ/σ «Αλφα», ημέρα Πέμπτη, στις 29/9/2005). Είχε πει τότε:

«Τι κατάντια είναι αυτή, να έχουμε αυτό το περίεργο πρόσωπο για πρωθυπουργό, που έχει αυτά τα περίεργα πρόσωπα για συνεργάτες (...). Ο κ. Καραμανλής είναι παχύδερμο (...). Με γεια του και χαρά του».

Το υπενθυμίζουμε, αφ' ενός διότι πρόκειται για ένα περίφημο δείγμα του πολιτικού «πολιτισμού» επί τη βάσει του οποίου διεξάγεται η δικομματική «αντιπαράθεση». Αφ' ετέρου διότι δείχνει την «αξιοπιστία» των όσων ισχυρίζεται καθ' εκάστην ο Πάγκαλος...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ