Σάββατο 3 Μάρτη 2018 - Κυριακή 4 Μάρτη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δυναμώνουμε την πάλη για να μην πληρώσει ο λαός τους επικίνδυνους σχεδιασμούς

Το μεγάλο παζάρι για τον έλεγχο του ενεργειακού πλούτου και της μεταφοράς του, των σφαιρών επιρροής, βάζει σε κίνηση διαδικασίες αμφισβήτησης και επαναχάραξης των συνόρων με το αίμα των λαών

  • Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ αρίστευσε στο «ξέπλυμα» του αμερικανικού ιμπεριαλισμού και έχει αναλάβει ρόλο «σημαιοφόρου» του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ στην περιοχή. Για την προώθηση των συμφερόντων των ελληνικών μονοπωλίων, εμπλέκει τις Ενοπλες Δυνάμεις και το λαό στα επικίνδυνα ιμπεριαλιστικά σχέδια.
  • Τώρα όλοι και όλες με το ΚΚΕ, που μπορεί να ηγηθεί στην πάλη κατά του ιμπεριαλιστικού πολέμου, των επεμβάσεων του ΝΑΤΟ και της ΕΕ. Ενάντια σε κάθε επιδίωξη αλλαγής συνόρων και διεθνών συνθηκών, που οδηγεί στην αιματοχυσία των λαών. Ενάντια στον εθνικισμό, που χύνει δηλητήριο για να κρύψει ότι οι εργάτες σε όλες τις χώρες έχουν τον ίδιο αντίπαλο, τους εκμεταλλευτές και το σάπιο σύστημά τους.
  • Με το ΚΚΕ για να δυναμώσει η πάλη που δημιουργεί τις προϋποθέσεις που θα βάλουν μια και καλή τέρμα στις αιτίες που προκαλούν τον πόλεμο, για να ανοίξει ο δρόμος για έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση, φτώχεια και πολέμους, με την εργατική εξουσία, την κοινωνικοποίηση του πλούτου, την αποδέσμευση από ΝΑΤΟ - ΕΕ.

ΣΕΛ.  3,    8  -  9,    19  -  22

Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org