Σάββατο 3 Μάρτη 2018 - Κυριακή 4 Μάρτη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟ ΤΟΥ ΚΚΕ
Συνεχίζεται η πολιτική εξόρμηση

Συνεχίζεται η πολιτική εξόρμηση των ΚΟ του ΚΚΕ απευθύνοντας κάλεσμα στην εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα να αξιοποιήσουν την πλούσια πείρα τους, να προσπεράσουν τις παγίδες που στήνουν το κεφάλαιο, η κυβέρνηση και τα αστικά κόμματα. Να συμπαραταχθούν με το ΚΚΕ, «για να δυναμώσει το εργατικό κίνημα και η κοινωνική συμμαχία, για την ανατροπή, για την εξουσία».

Στο πλαίσιο αυτό, τη Δευτέρα 5 Μάρτη, στις 7.30 μ.μ., η ΤΕ Χανίων του ΚΚΕ καλεί σε συγκέντρωση στο Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο (πλατεία Δημοτικής Αγοράς), στην αίθουσα του 4ου ορόφου. Θα μιλήσει ο Τηλέμαχος Δημουλάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, και θα ακολουθήσει συζήτηση.

Για σήμερα και τις επόμενες μέρες, μεταξύ άλλων, είναι προγραμματισμένα τα εξής:

Το Σάββατο 3/3, στις 7.30 μ.μ., σε συγκέντρωση στην Πάλαιρο Αιτωλοακαρνανίας στο καφενείο «Τσουνάκα Γιώργου», θα μιλήσει ο Νίκος Μωραΐτης, βουλευτής του ΚΚΕ.

Την Κυριακή 4/3:

-- Στις 11.30 π.μ., σε συγκέντρωση στα Ζαρουχλέικα, στο καφενείο «Μουριές», θα μιλήσει ο Ν. Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής.

-- Στις 11.30 π.μ., σε συγκέντρωση στην Κατούνα Αιτωλοακαρνανίας, στο καφενείο «Αφοί Τραυλοστάθη», θα μιλήσει ο Νίκος Μωραΐτης.

Τη Δευτέρα 5/3, στις 12 μ., περιοδεία στη φαρμακευτική βιομηχανία «ELPEN» με τον Βάλσαμο Συρίγο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org