Τρίτη 30 Γενάρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λευτεριά στην Παλαιστίνη - Λευτεριά στην Αχέντ Ταμίμι!

Σειρά νέων πρωτοβουλιών στο πλαίσιο της Επιτροπής Νέων Εργαζομένων της ΠΣΟ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
Με το σύνθημα «Δυναμώνουμε την αλληλεγγύη στον Παλαιστινιακό λαό! Λευτεριά στην Παλαιστίνη - Λευτεριά στην Αχέντ Ταμίμι!» εργάτες, σωματεία, μαθητές απ' όλη την Ελλάδα ενώνουν τις φωνές τους ενάντια στον ιμπεριαλισμό, απαιτώντας την απελευθέρωση της νεαρής Παλαιστίνιας Αχέντ Ταμίμι και όλων των Παλαιστίνιων πολιτικών κρατουμένων στις φυλακές του Ισραήλ.

Σε ανακοίνωσή του, το ΠΑΜΕ καταγράφει μια σειρά νέες πρωτοβουλίες στο πλαίσιο της σχετικής καμπάνιας της Επιτροπής Νέων Εργαζομένων της ΠΣΟ, που έγιναν τις προηγούμενες μέρες.

Μεταξύ άλλων, σε εκδήλωση του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας για την υποδοχή των νέων μελών του σωματείου, συμμετείχε και χαιρέτισε ο Dured AbuReda, μέλος της Επιτροπής Νέων Εργαζομένων της ΠΣΟ από την Παλαιστίνη.

Μαθητές απ' όλη την Ελλάδα που συναντήθηκαν στην Αθήνα για την Πανελλαδική τους Συνάντηση, φωτογραφήθηκαν με την αφίσα της καμπάνιας και εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους στη νεαρή Παλαιστίνια κρατούμενη, ενώ το δικό τους μήνυμα αλληλεγγύης έστειλαν και οι σπουδαστές του ΙΕΚ Χαϊδαρίου.

Καθώς το κάλεσμα φτάνει και μέσα στους χώρους δουλειάς, τη στήριξή τους στη δράση της Ενωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Ξάνθης εκφράζουν οι εργαζόμενοι του καφέ «Monumento», συμμετέχοντας στην καμπάνια.

ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΙΕΚ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ
ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΙΕΚ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ
Παράλληλα, η Γραμματεία Νέων του ΠΑΜΕ, σε μια συμβολική κίνηση, παρέδωσε στην Επιτροπή Νέων Εργαζομένων της ΠΣΟ, με την οποία συναντήθηκε στην Αθήνα, την αφίσα που εκδόθηκε στην Ελλάδα για την καμπάνια. Η Γραμματεία Νέων του ΠΑΜΕ καλεί τα Σωματεία, τους νέους εργαζόμενους, τους φοιτητές και σπουδαστές να δυναμώσουν τις πρωτοβουλίες αλληλεγγύης με ψηφίσματα, φωτογραφίες με την αφίσα της καμπάνιας και πολύμορφες δράσεις.

Αντίστοιχα, η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή του ΠΑΜΕ που συνεδρίασε στις 27/1 στην Αθήνα, εξέφρασε τη στήριξή της στον αγώνα του λαού της Παλαιστίνης και κάλεσε σε νέες πρωτοβουλίες των Συνδικάτων ενάντια στην ιμπεριαλιστική βαρβαρότητα, για την ενδυνάμωση της αλληλεγγύης με τον Παλαιστινιακό λαό.


ΞΑΝΘΗ - ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ «MONUMENTO»
ΞΑΝΘΗ - ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ «MONUMENTO»

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ