Τρίτη 30 Γενάρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Περιοδείες και συγκεντρώσεις του ΚΚΕ στην Αττική

Με περιοδείες στους χώρους δουλειάς και συγκεντρώσεις, οι ΚΟ της Αττικής απευθύνονται στους εργαζόμενους και τους καλούν να αξιοποιήσουν την πείρα τους, να προσπεράσουν τις παγίδες που στήνει το κεφάλαιο, τα παραμύθια της κυβέρνησης και των κομμάτων που στηρίζουν το σάπιο εκμεταλλευτικό σύστημα.

Για να γίνει πράξη το δίκιο τους, χρειάζεται «ισχυρό ΚΚΕ, για να δυναμώσει το εργατικό κίνημα και η κοινωνική συμμαχία, για την ανατροπή, για την εξουσία».

Περιοδείες σε χώρους δουλειάς

Σήμερα, Τρίτη:

-- Στις 11.30 π.μ., ο Κώστας Ζιώγας, μέλος της ΚΕ, θα επισκεφτεί τα έργα ανάπλασης Φαλήρου για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 9 π.μ., ο Γιώργος Δαφνής, μέλος της ΕΠ Αττικής, θα επισκεφτεί το αμαξοστάσιο των λεωφορείων στο Ελληνικό για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

Αύριο, Τετάρτη:

-- Στις 9 π.μ., ο Κώστας Ζιώγας, μέλος της ΚΕ, θα επισκεφτεί το αμαξοστάσιο των λεωφορείων στον Πειραιά για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 12 μ., ο Γιάννης Τασιούλας, μέλος της ΚΕ, θα επισκεφτεί το εργοτάξιο πρώην Παπαστράτος στον Πειραιά για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

Την Πέμπτη 1/2, στις 9 π.μ., ο Γιώργος Τούσσας, μέλος της ΚΕ, θα επισκεφτεί το αμαξοστάσιο των λεωφορείων στην Πέτρου Ράλλη, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

Την Παρασκευή 2/2, στις 9 π.μ., ο Βαγγέλης Ρεμπάπης, μέλος της ΕΠ Αττικής, θα επισκεφτεί το αμαξοστάσιο των λεωφορείων στην Ανθούσα, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

Κλιμάκια του Κόμματος θα επισκεφθούν επίσης: Την Τετάρτη 31/1 στις 12 μ. το εργοστάσιο «ΒΕΝΕΤΗΣ» στη Λυκόβρυση, την Πέμπτη 1/2 στις 10 π.μ. τη γαλακτοβιομηχανία «ΟΛΥΜΠΟΣ», την Τετάρτη 7/2 στις 11 π.μ. την «ELBISCO», την Τρίτη 13/2 στις 10.30 π.μ. την «TASTY», την Πέμπτη 15/2 στις 10.30 π.μ. την αλλαντοβιομηχανία «ΥΦΑΝΤΗΣ», την Πέμπτη 22/2 στις 10 π.μ. την αλλαντοβιομηχανία «ΝΙΚΑΣ».

Συγκεντρώσεις Κομματικών Οργανώσεων

Την Πέμπτη 1η Φλεβάρη, στις 7 μ.μ., η ΤΟ Κατασκευών καλεί στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας. Θα μιλήσει ο Κώστας Παρασκευάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Το Σάββατο 3 Φλεβάρη, στις 6.30 μ.μ., η ΤΟ Περιστερίου καλεί στην αίθουσα ΚΥΒΕ Περιστερίου (Εθνάρχου Μακαρίου 1). Θα μιλήσει η Λουίζα Ράζου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στη Θεσσαλονίκη

Την Τετάρτη 31/1:

-- Στις 7 μ.μ., στο Α' ΚΑΠΗ Ευόσμου, σε πολιτική συγκέντρωση θα μιλήσει ο Κώστας Σιδηρόπουλος, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- Οι ΚΟ Καλαμαριάς καλούν σε σύσκεψη - συζήτηση για τις πολιτικές εξελίξεις, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου. Θα μιλήσει ο Σάκης Βαρδαλής, βουλευτής του ΚΚΕ.

Την Πέμπτη 1/2, στις 7 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας, σε σύσκεψη - συζήτηση των ΚΟ του 4ου Διαμερίσματος, θα μιλήσει ο Γιάννης Δελής, βουλευτής του ΚΚΕ.

Την Παρασκευή 9/2, στις 7 μ.μ., στο δημαρχείο Συκεών, σε πολιτική συγκέντρωση θα μιλήσει ο Γρηγόρης Κλιγκόπουλος, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org