Τετάρτη 11 Οχτώβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ - ΛΑΪΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Παραστάσεις διαμαρτυρίας σήμερα σε Ειρηνοδικεία

Εργατικά σωματεία και Λαϊκές Επιτροπές της Αττικής, ανταποκρινόμενα στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ για οργάνωση και αγώνα ενάντια στις κατασχέσεις σπιτιών και καταθέσεων λαϊκών νοικοκυριών, οργανώνουν παραστάσεις διαμαρτυρίας σε ειρηνοδικεία της Αττικής.

Σήμερα Τετάρτη, όπως ανακοίνωσε η Γραμματεία Αττικής του ΠΑΜΕ, οργανώνονται παραστάσεις διαμαρτυρίας στις 4 μ.μ. στα εξής Ειρηνοδικεία:

-- Αθήνας, Κυρίλλου Λουκάρεως 14

-- Λαυρίου, Γλάτζη & Κακαβά

-- Κορωπίου, Κάσου 18 (πίσω από το αστυνομικό τμήμα)

Η Γραμματεία Αττικής του ΠΑΜΕ καλεί κάθε συνδικάτο να οργανώσει αποφασιστικά αυτόν τον αγώνα στους χώρους δουλειάς και στους κλάδους, ενάντια στην επίθεση του κεφαλαίου και της κυβέρνησης «στα φτωχά νοικοκυριά που δεν μπορούν αντικειμενικά να ανταποκριθούν στο δυσβάσταχτο χαράτσωμα και την κατακόρυφη αύξηση των φορολογικών βαρών, στις απολύσεις και στα λουκέτα, στις μειώσεις μισθών και συντάξεων, με αποτέλεσμα να "κοκκινίσουν" τα δάνειά τους». Το ΠΑΜΕ καλεί, μέσα από τη δράση στις Λαϊκές Επιτροπές, να δυναμώσει η οργάνωση και η αλληλεγγύη σε όλες τις φτωχογειτονιές της Αττικής.

Υπενθυμίζεται ότι στην Αττική ήδη συγκροτήθηκε Επιτροπή ενάντια στις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς, «όπου κάθε εργαζόμενος, άνεργος, συνταξιούχος μπορεί να απευθυνθεί για την παροχή νομικών και οικονομικών συμβουλών που είναι απαραίτητες, κυρίως όμως για την οργάνωση της πάλης και το συντονισμό». Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι: 210.38.33.786, 697.40.10.107, 693.91.72.374, 694.74.45.479, 697.22.20.265. Σύντομα θα ανακοινωθεί σταθερή μέρα και ώρα, όπου η Επιτροπή θα βρίσκεται στα γραφεία του ΠΑΜΕ.

Αντίστοιχο κάλεσμα σε κάθε εργαζόμενο, άνεργο και συνταξιούχο απευθύνει η Γραμματεία Αχαΐας του ΠΑΜΕ (τηλ. επικοινωνίας: 261.301.57.65).


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ