Τετάρτη 11 Οχτώβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Σήμερα, Τετάρτη:

-- Στις 7 μ.μ., οι ΚΟΒ Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης παρουσιάζουν το βιβλίο «Οι Ελληνες στη διαδικασία οικοδόμησης του Σοσιαλισμού», με ομιλητή τον Θεοδόση Κωνσταντινίδη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ., στην Αίθουσα του ΣΕΤΑΠ (Αμερικής 10, 3ος όροφος), η ΤΟ Χρηματοπιστωτικού Αττικής καλεί σε εκδήλωση - βιβλιοπαρουσίαση της έκδοσης της «Σύγχρονης Εποχής» «Επιτεύγματα και κατακτήσεις της εργατικής τάξης στο σοσιαλισμό». Θα μιλήσει ο Νίκος Μαυροκέφαλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Ζωγράφου (Ανακρέοντος 60) η ΚΟ Ζωγράφου Αττικής καλεί σε εκδήλωση - βιβλιοπαρουσίαση της έκδοσης της «Σύγχρονης Εποχής» «Επιτεύγματα και κατακτήσεις της εργατικής τάξης στο σοσιαλισμό». Θα μιλήσει η Γιώτα Ταβουλάρη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η ΚΟΒ Ευπαλίου Φωκίδας, στις 7 μ.μ., στο δημαρχείο Ευπαλίου, διοργανώνει παρουσίαση της έκδοσης «Η πορεία των μπολσεβίκων προς τη νίκη». Θα μιλήσει ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ. Θα ακολουθήσει προβολή βίντεο για την Οκτωβριανή Επανάσταση.

-- Η ΚΟΒ Τρίπολης διοργανώνει στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα του ΕΚΑ, εκδήλωση με θέμα «Η παιδεία στο σοσιαλισμό. Οι θέσεις του ΚΚΕ». Η εκδήλωση περιλαμβάνει 5 θεματικές ενότητες: Προσχολική Αγωγή-Μητρότητα, Το ενιαίο πολυτεχνικό σχολείο, Ανώτατη Πανεπιστημιακή Εκπαίδευση, Επαγγελματική Εκπαίδευση, Πρόσβαση στην παραγωγή.

Την Παρασκευή 13 Οκτώβρη, η ΤΕ Θάσου διοργανώνει στις 6.30 μ.μ. στον «ΤΑΡΣΑΝΑ» (Σκάλα Ποταμιάς) εκδήλωση για τα 100 χρόνια από την Οκτωβριανή Επανάσταση. Θα μιλήσει ο Βασίλης Καταπόδης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Αν. Μακεδονίας - Θράκης του ΚΚΕ. Η εκδήλωση περιλαμβάνει παρουσίαση μουσικοθεατρικού αφιερώματος με τίτλο «Να αποτινάξεις τις αλυσίδες...».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ