Παρασκευή 28 Απρίλη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις
Στην Κεντρική Μακεδονία

-- Σήμερα, Παρασκευή, στις 7 μ.μ., η ΤΟ Πιερίας καλεί σε εκδήλωση παρουσίασης της έκδοσης «Δικτατορία 1967 - 1974», στο Επιμελητήριο Πιερίας, στην Κατερίνη. Την παρουσίαση θα κάνει η Λίνα Χατζηκυριάκου, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Στην Κρήτη

-- Η ΤΕ Ηρακλείου του ΚΚΕ καλεί σε εκδήλωση, σήμερα Παρασκευή, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα «Ανδρόγεω», με κεντρικό ομιλητή τον Στέλιο Ορφανό, μέλος της ΕΠ Κρήτης του Κόμματος. Στο χώρο θα λειτουργούν έκθεση ντοκουμέντων της περιόδου και βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής».

Στην Αχαΐα

-- Αύριο, Σάββατο, στις 7 μ.μ., στην Πάτρα, στο καφενείο «Αρίστος» (Καραϊσκάκη & Αγ. Νικολάου), θα μιλήσει ο Α. Αθανασόπουλος, μέλος της ΤΕ Αχαΐας και αντιδήμαρχος του δήμου Πατρέων.

-- Την Κυριακή 30 Απρίλη, στις 7.30 μ.μ., στο Συνεδριακό Κέντρο του ΤΕΙ Πάτρας, σε εκδήλωση της ΤΕ Αχαΐας, θα μιλήσει ο Σπ. Μπέτσης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Δυτ. Ελλάδας του ΚΚΕ και Γραμματέας της ΤΕ Αχαΐας.

-- Την Τρίτη 2 Μάη, στις 7.30 μ.μ. στα ΚΑΠΗ της Αγυιάς, σε εκδήλωση της ΚΟΒ Αρκτικού Διαμερίσματος Πάτρας, θα μιλήσει η Μ. Τσόδουλου, μέλος του Γραφείου της ΚΟΒ.

Στην Ηλεία

-- Αύριο, Σάββατο, στις 8 μ.μ., η ΚΟΒ Κάμπου καλεί σε εκδήλωση στην αίθουσα του ΚΑΠΗ στα Λεχαινά, με ομιλητή τον Αλέξη Τσαουσάκη, μέλος του Γραφείου της ΚΟΒ.

Στη Ζάκυνθο

-- Αύριο, Σάββατο:

Στις 8 μ.μ., η ΚΟΒ Ανατολικής Ζακύνθου θα πραγματοποιήσει σύσκεψη - συζήτηση στο Κοινοτικό Γραφείο Αγ. Κηρύκου, με ομιλητή τον Παύλο Στράνη, Γραμματέα της ΚΟΒ.

Στις 8 μ.μ., η ΚΟΒ Βόρειας Πόλης θα πραγματοποιήσει σύσκεψη - συζήτηση στα γραφεία της ΤΕ (Αλ. Ρώμα 45).

-- Την Κυριακή 30 Απρίλη, στις 8 μ.μ., η ΚΟΒ Δυτικής Ζακύνθου θα πραγματοποιήσει σύσκεψη - συζήτηση στο Δημοτικό Σχολείο Γαλάρου, με ομιλητή τον Γιάννη Μυλωνά, μέλος του Γραφείου της ΚΟΒ.

Σε Κεφαλονιά και Ιθάκη

-- Σήμερα, Παρασκευή, στις 7.30 μ.μ., η ΚΟΒ Αργοστολίου καλεί σε εκδήλωση στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου, με ομιλητή τον Βαγγέλη Νικολάτο, μέλος της ΤΕ Κεφαλονιάς & Ιθάκης του ΚΚΕ.

-- Αύριο, Σάββατο, στις 7.30 μ.μ., η ΚΟΒ Παλικής καλεί σε εκδήλωση στο αμφιθέατρο του Α' Δημοτικού Σχολείου, με ομιλήτρια την Αγγελική Τσώλου, Γραμματέα της ΤΕ Κεφαλονιάς - Ιθάκης του ΚΚΕ.

Στη Βόνιτσα

-- Την Τετάρτη 3 Μάη, στις 8.30 μ.μ., η ΚΟΒ Βόνιτσας παρουσιάζει στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου την έκδοση «Δικτατορία 1967 - 1974». Θα μιλήσει η Ειρήνη Κωνσταντακοπούλου, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, και θα παρουσιαστεί μαρτυρία εξόριστου της εποχής.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ