Τετάρτη 26 Απρίλη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις ΚΟ του ΚΚΕ για τα 50 χρόνια από το στρατιωτικό πραξικόπημα
Στην Αττική

-- Σήμερα Τετάρτη, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου Αχαρνών, σε εκδήλωση της ΤΕ Μενιδίου - Φυλής Αττικής του ΚΚΕ, θα μιλήσει ο Κύριλλος Παπασταύρου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Αύριο Πέμπτη, στις 7 μ.μ., στα γραφεία της ΚΟ Πειραιά, η ΤΕ Μεταφορών της ΚΟ Αττικής παρουσιάζει την έκδοση «Δικτατορία 1967 - 1974». Θα μιλήσει ο Κώστας Σκολαρίκος, μέλος του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ.

Στην Κεντρική Μακεδονία

-- Σήμερα Τετάρτη, στις 7 μ.μ., η ΚΟ Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ οργανώνει εκδήλωση στο αμφιθέατρο «Παναγιωτόπουλος» της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ, για την παρουσίαση του βιβλίου «Δικτατορία 1967 - 1974», που επιμελήθηκε το Τμήμα Ιστορίας της ΚΕ του ΚΚΕ και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Σύγχρονη Εποχή». Θα μιλήσει η Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στην Κρήτη

-- Η ΤΕ Ηρακλείου του ΚΚΕ καλεί σε εκδήλωση την Παρασκευή 28 Απρίλη, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα «Ανδρόγεω», με κεντρικό ομιλητή τον Στέλιο Ορφανό, μέλος της ΕΠ Κρήτης του Κόμματος. Στο χώρο θα λειτουργούν έκθεση ντοκουμέντων της περιόδου και βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής».

Στην Αχαΐα

-- Σήμερα Τετάρτη, στις 7 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Αιγίου, θα μιλήσει ο Χ. Κουνάβης, μέλος της ΤΕ Αχαΐας και Γραμματέας της ΚΟΒ Αιγίου. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα λειτουργήσει και έκθεση αρχειακού υλικού.

-- Το Σάββατο 29 Απρίλη, στις 7 μ.μ., στην Πάτρα, καφενείο «Αρίστος» (Καραϊσκάκη & Αγ. Νικολάου), θα μιλήσει ο Α. Αθανασόπουλος, μέλος της ΤΕ Αχαΐας και αντιδήμαρχος του δήμου Πατρέων.

Στην Ηλεία

-- Σήμερα Τετάρτη, στις 7.30 μ.μ., η ΚΟΒ Αμαλιάδας καλεί σε εκδήλωση στο Εργατικό Κέντρο Αμαλιάδας, με ομιλητή τον Αγγελο Κολόσακα, μέλος της ΤΕ Ηλείας του ΚΚΕ.

-- Το Σάββατο 29 Απρίλη, στις 8 μ.μ., η ΚΟΒ Κάμπου καλεί σε εκδήλωση στην αίθουσα του ΚΑΠΗ στα Λεχαινά, με ομιλητή τον Αλέξη Τσαουσάκη, μέλος του Γραφείου της ΚΟΒ.

Στη Ζάκυνθο

-- Αύριο Πέμπτη, στις 8 μ.μ., η ΚΟΒ Ελατίων θα πραγματοποιήσει σύσκεψη - συζήτηση στο Κοινοτικό Γραφείο Βολιμών, με ομιλητή τον Τιμόθεο Φαραό, μέλος της ΤΕ.

-- Το Σάββατο 29 Απρίλη, στις 8 μ.μ., η ΚΟΒ Ανατολικής Ζακύνθου θα πραγματοποιήσει σύσκεψη - συζήτηση στο Κοινοτικό Γραφείο Αγ. Κηρύκου, με ομιλητή τον Παύλο Στράνη, Γραμματέα της ΚΟΒ.

-- Το Σάββατο 29 Απρίλη, στις 8 μ.μ., η ΚΟΒ Βόρειας Πόλης θα πραγματοποιήσει σύσκεψη - συζήτηση στα γραφεία της ΤΕ (Αλ. Ρώμα 45).

Σε Κεφαλονιά και Ιθάκη

-- Αύριο Πέμπτη, στις 8.30 μ.μ., η ΚΟΒ Ελειού καλεί σε εκδήλωση στο Πολιτιστικό Κέντρο Πόρου, με ομιλητή τον Διονύση Αλιβιζάτο, μέλος της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.

-- Την Παρασκευή 28 Απρίλη, στις 7.30 μ.μ., η ΚΟΒ Αργοστολίου καλεί σε εκδήλωση στην αίθουσα του ΕΚΚΙ, με ομιλητή τον Βαγγέλη Νικολάτο, μέλος της ΤΕ Κεφαλονιάς & Ιθάκης του ΚΚΕ.

-- Το Σάββατο 29 Απρίλη, στις 7.30 μ.μ., η ΚΟΒ Παλλικής καλεί σε εκδήλωση στο αμφιθέατρο του Α' Δημοτικού Σχολείου, με ομιλήτρια την Αγγελική Τσώλου, Γραμματέα της ΤΕ Κεφαλονιάς & Ιθάκης του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ