Παρασκευή 23 Ιούλη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα Οργανώσεων του ΚΚΕ
Στην Αττική

-- Σήμερα Παρασκευή στις 7.30 μ.μ. η ΚΟ Παιανίας - Γλυκών Νερών καλεί σε συζήτηση στην πλατεία Φούρεσι, με θέμα «Συμπεράσματα από τους αγώνες ενάντια στις αντεργατικές ανατροπές του αιώνα. Οργάνωση της αντεπίθεσης με δυνατό ΚΚΕ, για τις σύγχρονες ανάγκες μας». Θα μιλήσει ο Κωστής Παναγιώτου, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Μεσογείων - Λαυρεωτικής.

-- Με το ίδιο θέμα, την Κυριακή 25 Ιούλη στις 7.30 μ.μ. η ΚΟ Λαυρεωτικής καλεί σε συζήτηση στο Λαύριο, στην παλιά Ρεμίζα. Θα μιλήσει ο Βάλσαμος Συρίγος, μέλος της ΚΕ.

Στη Ζάκυνθο

-- Η ΤΕ Ζακύνθου του ΚΚΕ αύριο Σάββατο διοργανώνει σύσκεψη - συζήτηση με θέμα «Το 21ο Συνέδριο, οι θέσεις του ΚΚΕ απέναντι στις εξελίξεις», στις 21.00 στον προαύλιο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Σαρακηνάδου. Θα μιλήσει ο Διονύσης Αρβανιτάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Επίσης αύριο Σάββατο στις 21.00, στην πλατεία Μ. Βολιμών θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη - συζήτηση με θέμα «Οι θέσεις του ΚΚΕ για την ορεινή Ζάκυνθο». Θα μιλήσει ο Γιώργος Κωνσταντίνου, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Ελλάδας.

Στην Αχαΐα

Συσκέψεις με θέμα «Ισχυρό ΚΚΕ, νους - καρδιά - οργανωτής της εργατικής - λαϊκής πάλης για τον σοσιαλισμό».

Σήμερα Παρασκευή:

-- Οι ΚΟ Υγείας στις 7 μ.μ. στο Αίθριο του Παμμικρασιατικού Συλλόγου (Φωκαίας 26), με ομιλητή τον Χρήστο Δάβουλο, μέλος του ΤΓ Αχαΐας.

-- Η ΚΟΒ Ρίου στις 7 μ.μ. στο καφενείο του Αγίου Βασιλείου. Θα μιλήσει η Κατερίνα Σίμου, μέλος του ΤΓ Αχαΐας.

Την Κυριακή 25 Ιούλη:

-- Οι ΚΟ Ανατολικού Διαμερίσματος στις 7.30 μ.μ. στο καφενείο «Πέρασμα» στα Σύνορα. Θα μιλήσει η Λυδία Καραθανασοπούλου, μέλος του ΓΠ Δυτικής Ελλάδας.

-- Οι Κλαδικές Οργανώσεις Βιομηχανίας στις 7.30 μ.μ. στο Λαϊκό Θέατρο (Γερμανού και Ηλείας). Θα μιλήσει ο Θάνος Μπίμπας, μέλος του ΓΠ Δυτικής Ελλάδας.

Τη Δευτέρα 26 Ιούλη:

-- Στις 7 μ.μ. η ΤΕ Αχαΐας καλεί στην αίθουσα «Αλέκας Σιούλη» στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, σε σύσκεψη με ομιλητή τον Σωτήρη Παρίση, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η ΚΟΒ Κατασκευών στις 7 μ.μ. στο Αίθριο του Παμμικρασιατικού Συλλόγου (Φωκαίας 26). Θα μιλήσει ο Δημήτρης Αγγελόπουλος, μέλος του ΓΠ Δυτικής Ελλάδας.

Με το κάλεσμα του ΚΚΕ στους αυτοαπασχολούμενους

Οι Οργανώσεις της ΚΟ Αττικής προγραμματίζουν τις επόμενες μέρες περιοδείες και εξορμήσεις σε αυτοαπασχολούμενους με το 4σέλιδο φυλλάδιο του Κόμματος. Μεταξύ άλλων θα βρεθούν σε καταστήματα και εμπορικούς δρόμους ως εξής:

Σήμερα Παρασκευή

-- Στις 6 μ.μ. ο Σταύρος Σκουλής, μέλος του ΤΓ Πειραιά του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στη Λεωφόρο Ειρήνης στο Πέραμα με το κάλεσμα του ΚΚΕ για του αυτοαπασχολούμενους.

- Στις 11 π.μ. περιοδεία στο εμπορικό κέντρο Ιλίου, με επικεφαλής την Σταυρούλα Τσίτσου, μέλος του ΤΓ Δυτικών Συνοικιών. Και στις 7 μ.μ. στο εμπορικό κέντρο Πετρούπολης, με επικεφαλής τον Γιώργο Γκολιανόπουλο, μέλος του ΤΓ Δυτικών Συνοικιών.

Αύριο Σάββατο

-- Στις 11 π.μ. περιοδεία στο εμπορικό κέντρο Καματερού, με επικεφαλής τον Μιχάλη Καραβίδα, μέλος της ΤΕ Δυτικών Συνοικιών και δημοτικό σύμβουλο Αγίων Αναργύρων - Καματερού με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Στην Καβάλα

-- Εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Μπορούμε και μας αξίζει να ζούμε με βάση τις δυνατότητες της εποχής μας και το διεκδικούμε σε όλα τα επίπεδα... Εργασία - Υγεία - Πολιτισμός - Παιδεία - Αναψυχή» οργανώνουν αύριο Σάββατο στις 7 μ.μ. οι ΚΟΒ Βύρωνα - Χιλίων και Δυτικών Συνοικιών της ΤΟ Καβάλας του ΚΚΕ. Θα μιλήσει ο Κώστας Κουκούλας, Γραμματέας της ΤΕ Καβάλας, και θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

-- Η ΚΟΒ Εκπαιδευτικών της ΤΟ Καβάλας του ΚΚΕ, στο πλαίσιο της πολιτικής δραστηριότητας του Κόμματος, οργανώνει σύσκεψη την Τρίτη 27 Ιούλη στις 8 μ.μ. στο πάρκο Φαλήρου (θεατράκι), για τις αντιδραστικές αλλαγές που φέρνει το πολυνομοσχέδιο για την Εκπαίδευση και τις θέσεις του Κόμματος για το σχολείο των λαϊκών αναγκών. Θα μιλήσει ο Σάκης Βαρδαλής, μέλος του ΓΠ ΑΜΘ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ