Σάββατο 1 Σεπτέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΜΕ
Κάλεσμα αγώνα

Να συμμετάσχουν μαζικά στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας των πρωτοβάθμιων σωματείων, που θα γίνει το Σάββατο 8 Σεπτέμβρη, καλεί τους εργαζόμενους η Γραμματεία του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου. Στη χτεσινή της συνεδρίαση η Γραμματεία του ΠΑΜΕ συζήτησε για την παρουσία των ταξικών συνδικαλιστικών δυνάμεων στην 66η Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης και πήρε μια σειρά από πρακτικά μέτρα.

Στα πλαίσια αυτά η Γραμματεία του ΠΑΜΕ θα δώσει συνέντευξη την Τετάρτη 5 Σεπτέμβρη, όπου και θα παρουσιάσει τους στόχους πάλης του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος, αλλά και θα προβάλει τις πραγματικές ανάγκες και τα αιτήματα των εργαζομένων.

Απέναντι στην κυβερνητική φιέστα που ετοιμάζεται για τη ΔΕΘ, στις φτηνές δημαγωγίες για αλλαγή πολιτικής, αλλά και στην «πρόταση της ΓΣΕΕ για την οικονομία» που εξαρτά τα εργατικά αιτήματα από την «ανταγωνιστικότητα» και «παραγωγικότητα» της οικονομίας, τα στελέχη του ΠΑΜΕ θα προβάλουν ένα διεκδικητικό πλαίσιο που απαντά στα προβλήματα των εργαζομένων και των οικογενειών τους. Το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους να παλέψουν κατά των καπιταλιστικών αναδιαρθρώσεων και της ανατροπής των εργασιακών σχέσεων, των ιδιωτικοποιήσεων και του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας, να υπερασπιστούν την κοινωνική ασφάλιση, να απαιτήσουν καλύτερες υπηρεσίες υγείας και πρόνοιας. Τους προτρέπει να εντείνουν την αντιΝΑΤΟική και αντιιμπεριαλιστική πάλη τους, να ανακόψουν τις πολεμοκάπηλες δραστηριότητες των δυνάμεων της «νέας τάξης» που αλωνίζουν στα Βαλκάνια.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ