Κυριακή 15 Γενάρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
20ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΚΕ - ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ
Για τις Θέσεις της ΚΕ

Μετά από μελέτη των Θέσεων της ΚΕ θέλω να καταθέσω τις απόψεις μου και τις σκέψεις μου. Είμαι απόλυτα καλυμμένη και χαρούμενη για τη συμμετοχή μου σε αυτήν την τόσο σημαντική διαδικασία μπροστά στο πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου του 20ού Συνεδρίου του ΚΚΕ. Το μέλλον της εργατικής τάξης αποτυπώνεται δείχνοντας το δρόμο σε παλιούς και νέους εργάτες να φτιάξουν τη νέα κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.

Θα διατυπώσω τις σκέψεις μου με αριθμητική σειρά.

1. Μου λείπει η αποτύπωση και ανάδειξη της πρότασής μας σε μεγάλο ως κυρίαρχο βαθμό στο κείμενο και όχι απλή αναφορά. Προϋπόθεση δεν είναι ο κόπος αλλά ο τρόπος και ποιος θα είναι αυτός πρέπει να μας απασχολήσει.

2. Η επαφή, η σύνδεση και η κοινή δράση ΚΕ, κλαδικών και εδαφικών Οργανώσεων σε σύνδεση τοπικής αυτοδιοίκησης εκλεγμένων σε περιοχές κοινής δράσης αποτελεί ζητούμενο και προϋπόθεση για ενιαία αντιμετώπιση ζητημάτων με καθολική συσπείρωση και οργανωτική.

3. Εχουμε πείρα, προσωπικό σε χώρους δουλειάς με ξεχωριστή εμπειρία, έχουμε δημοσίους υπαλλήλους, μεταλλεργάτες κ.λπ. από τους οποίους πρέπει να γίνει ξεχωριστά δουλειά με τον καθένα να μαζευτεί υλικό και πρακτική γνώση, για την καλυτέρευση της δουλειάς μας στην κομμουνιστική κοινωνία π.χ. λειτουργία παιδικών σταθμών, άτομα με ειδικές ανάγκες, Παιδεία, Υγεία, διατροφή κ.λπ.

4. Πρακτική δράση με βάση το πρόγραμμα με κομμουνιστική κατεύθυνση, καταγραφή όλων στις λαϊκές επιτροπές και ενίσχυση των αδύνατων με ευθύνη των κομματικών οργανώσεων.

5. Να παλέψουμε για τη θέση στα ΜΜΕ με εκπομπές, διαφήμιση, προβολή στα αστικά Μέσα, είναι απαίτηση του ελληνικού λαού, με στόχο την επαναφορά στον τηλεοπτικό χώρο.


Τσαγανού Ελένη
ΚΟΒ ΟΤΑ Ρέντη – Νίκαια - Κορυδαλλός


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org