Πέμπτη 26 Ιούλη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ
Συμπαραστέκεται στο βυρωνιώτη διαδηλωτή

Την απαίτηση να απελευθερωθεί ο νεαρός Ελληνας Βυρωνιώτης Π. Σιδεριάδης, ο οποίος βρίσκεται κρατούμενος σε νοσοκομείο της Γένοβας επειδή αντιστάθηκε στην καταστροφή, στον όλεθρο και στα σχέδια του G8, απαιτεί με ανακοίνωσή του ο Δήμος Βύρωνα.

«Οι δυνάμεις - τονίζεται - της παγκοσμιοποίησης της νέας τάξης έδειξαν για μια ακόμα φορά το αποκρουστικό τους απάνθρωπο και απόλυτα βάρβαρο πρόσωπό τους. Οι δολοφονίες, οι τραυματισμοί και οι καταστροφές στη Γένοβα δεν μπορούν να αφήσουν κανέναν να κοιμάται ήσυχος, τη νέα εποχή που ευαγγελίζονται μια χούφτα ισχυροί της Γης».

Ο Βύρωνας - αναφέρεται επίσης - της προσφυγιάς και της πάλης στο πρόσωπο του νεαρού αγωνιστή Π. Σιδεριάδη, έδωσε το δικό του μερίδιο. «Παιδί αγωνιστών - υπογραμμίζεται - κρατείται αυτή τη στιγμή στις φυλακές με μοναδικό του έγκλημα ότι αντιστάθηκε μαζί με χιλιάδες άλλους νέους στην καταστροφή στον όλεθρο και στα σχέδια του G8 και των αφεντικών τους. Απαιτούμε από την ελληνική κυβέρνηση να πάρει όλα τα μέτρα ώστε να απελευθερωθεί ο νεαρός Ελληνας Βυρωνιώτης αγωνιστής Π. Σιδεριάδης. Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στην οικογένεια του, η Δημοτική Αρχή και ολόκληρος ο Δήμος».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ