Τετάρτη 20 Απρίλη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΒ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Καταγγέλλει προσπάθεια παρεμπόδισης της δράσης του Κόμματος

Την προσπάθεια παρεμπόδισης της δράσης του ΚΚΕ στο Πέραμα από τη δημοτική αρχή καταγγέλλει η ΚΟΒ Περάματος του Κόμματος με ανακοίνωσή της. Πιο συγκεκριμένα, η Οργάνωση ζήτησε από τη δημοτική αρχή (ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ) να της παραχωρηθεί η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, ώστε να πραγματοποιήσει εκδήλωση ενταγμένη στα 100 χρόνια του ΚΚΕ, καθώς είναι ο μοναδικός εσωτερικός χώρος στην περιοχή που μπορεί να φιλοξενήσει μεγάλο αριθμό ανθρώπων. Ο δήμαρχος, Λαγουδάκης, την αρνήθηκε με τη δικαιολογία ότι το Δημαρχείο έχει πρόβλημα στατικότητας!

Η ΚΟΒ Περάματος του ΚΚΕ υπογραμμίζει ανάμεσα σε άλλα ότι με φτηνή δικαιολογία δεν δίνει στο ΚΚΕ την αίθουσα, ενώ συνδιοργάνωσε με τον ΣΥΡΙΖΑ πρόσφατα τη φιέστα της επίσκεψης του Τσίπρα, λέγοντας στο λαό του Περάματος ότι θα του δίνουν συσσίτιο για να μην πεθάνει. Οπως και ότι ο δήμαρχος παρουσίασε ως νίκη του λαού την εκλογή του στο ΔΣ του ΟΛΠ που μόλις ιδιωτικοποιήθηκε.

Το ΚΚΕ καλεί το λαό του Περάματος να βγάλει συμπεράσματα και να δώσει απάντηση στην προσπάθεια φίμωσής του από τη δημοτική αρχή. Τονίζει, τέλος, ότι χώροι όπως το Δημαρχείο φτιάχτηκαν με τα χρήματα των εργαζομένων και πρέπει να αξιοποιούνται από τους ίδιους, δηλαδή από τις μαζικές τους οργανώσεις και τα κόμματα, προς όφελός τους.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ