Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συγκεντρώσεις και περιοδείες Κομματικών Οργανώσεων του ΚΚΕ

Στιγμιότυπο από την κυριακάτικη εξόρμηση του ΚΚΕ στα διόδια της Ελευσίνας
Στιγμιότυπο από την κυριακάτικη εξόρμηση του ΚΚΕ στα διόδια της Ελευσίνας
Σε Μακεδονία - Θράκη

-- Σήμερα, Τετάρτη, περιοδείες στις 7 π.μ., στην Υπηρεσία της ΔΕΗ στον Βαρδάρη στη Θεσσαλονίκη, με τον Γιάννη Δελή, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ. Στις 11 π.μ., στο Νοσοκομείο «Αγιος Δημήτριος», με τον Οδυσσέα Μαάιτα, μέλος του ΓΠ της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ. Στις 10 π.μ. στις υπηρεσίες του Τελωνείου, της Αντιπεριφέρειας και του Δήμου Αλεξανδρούπολης, και στις 7 μ.μ., στα καταστήματα της παραλιακής, με τον Τάσο Βλησίδη, μέλος της ΕΠ Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης του ΚΚΕ.

Στην Εύβοια

-- Συγκέντρωση την Παρασκευή 28 Αυγούστου, στις 9 το βράδυ, στην παραλία Καρύστου, με ομιλητή τον Γιώργο Μαρίνο, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Συγκέντρωση το Σάββατο 29 Αυγούστου, στις 8 το βράδυ, στο άγαλμα του Λιγνιτωρύχου στο Αλιβέρι. Θα μιλήσει ο Γ. Μαρίνος.

Στη Φωκίδα

-- Συγκέντρωση, την Κυριακή 30 Αυγούστου, στις 11 το πρωί, στην πλατεία του Πολύδροσου Παρνασσού. Θα μιλήσει ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στην Πελοπόννησο

-- Στο Ενεργειακό Κέντρο Μεγαλόπολης θα περιοδεύσει ο Κώστας Μπάτσικας, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ, αύριο, Πέμπτη.

Στην Κρήτη

-- Σήμερα, Τετάρτη, στις 11 π.μ. ο Μανώλης Συντυχάκης, βουλευτής του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στα ξενοδοχεία του Ρεθύμνου «Creta Palace» και «Caramel». Αύριο, Πέμπτη, θα περιοδεύσει σε ξενοδοχεία του Δήμου Χερσονήσου. Την Παρασκευή 28/8, στις 11 π.μ. θα περιοδεύσει στα ξενοδοχεία του Αγ. Νικολάου «Miramare», «Candia» και «Ερμής» και το απόγευμα θα μιλήσει σε εκδήλωση που διοργανώνει η ΚΝΕ στις 8 μ.μ., στη λίμνη του Αγ. Νικολάου, στο πλαίσιο του 41ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή».


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org