Σάββατο 22 Φλεβάρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ ενόψει των εκλογών

Περιοδείες και συγκεντρώσεις με σύνθημα «Ισχυρό ΚΚΕ παντού, στην Ευρωβουλή, στην Περιφέρεια, στους Δήμους, για αποδέσμευση από την ΕΕ, ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής, για τη λαϊκή εξουσία», πραγματοποιούνται απ' τις ΚΟ του ΚΚΕ σε όλη τη χώρα. Μεταξύ αυτών και οι παρακάτω:

Στην Αττική

Σήμερα, Σάββατο

-- Στις 6.30 μ.μ. στο Καπανδρίτι, στην αίθουσα της Κοινότητας, θα μιλήσουν ο Δ. Κουμπούρης, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, και ο υποψήφιος Δήμαρχος Ωρωπού Μ. Χασιώτης.

Τη Δευτέρα 24/2

-- Στις 7 μ.μ. στο Μοσχάτο, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου (Κωνσταντινουπόλεως & Σολωμού) θα μιλήσουν ο Γ. Μαυρίκος, υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αθηνών, και ο Π. Κυριαζίδης, υποψήφιος Δήμαρχος Μοσχάτου - Ταύρου.

-- Στις 12 μ., στη φαρμακοβιομηχανία BOEHRINGER θα μιλήσει στους εργαζόμενους ο Γ. Μανουσογιαννάκης, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά.

-- Στις 11 π.μ. στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, στο αμφιθέατρο, θα μιλήσει η Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής.

Στη Μακεδονία

Σήμερα, Σάββατο

-- Στις 6.30 μ.μ., σε συγκέντρωση στο κοινοτικό κατάστημα Νέων Επιβατών του Δήμου Θερμαϊκού θα μιλήσει ο Γ. Δελής, μέλος της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

-- Στις 7 μ.μ., σύσκεψη με τελειόφοιτους και μεταπτυχιακούς της Σχολής Θετικών Επιστημών με ομιλητή τον Σ. Σκαπέρα, στέλεχος του ΚΚΕ.

Τη Δευτέρα 24/2

-- Στις 11 π.μ., περιοδεία στις αποθήκες της εταιρείας «Μαρινόπουλος» στο Δρυμό Θεσσαλονίκης, με την Ελένη Γερασιμίδου, βουλευτή του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. σε σύσκεψη στο καφενείο στο Ρετζίκι θα μιλήσουν ο Γ. Ζιώγας, υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας της «Λαϊκής Συσπείρωσης», και ο Μπ. Βέλλης, υποψήφιος Δήμαρχος Νεάπολης - Συκεών της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Στην Κρήτη

Σήμερα, Σάββατο

-- Στις 11.30 π.μ. περιοδεία στο σούπερ μάρκετ «Carrefour» στην Αμμουδάρα με τον Γ. Πέρρο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 1.30 μ.μ. περιοδεία στην Ανακύκλωση ΕΠΑΝΑ ΑΕ με τον Γ. Πέρρο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Τη Δευτέρα 24/2

-- Στις 10 π.μ. περιοδεία στο κτίριο της Περιφέρειας Κρήτης με τον Σ. Ορφανό, μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ και υποψήφιο Περιφερειάρχη Κρήτης, και τον Μ. Συντυχάκη, μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ και υποψήφιο Δήμαρχο Ηρακλείου.

-- Στις 7 μ.μ. συγκέντρωση στο Πολύκεντρο Δήμου Φαιστού στις Μοίρες, με ομιλητή τον Δ. Βρύσαλη, μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. στην αίθουσα του Δημαρχείου στο Γάζι, με ομιλητή τον Γ. Γωνιανάκη, μέλος του ΓΠ Κρήτης του ΚΚΕ.

-- Εκδήλωση στις 7 μ.μ., στο παλιό Εργατικό Κέντρο Αγίου Νικολάου. Θα μιλήσει ο Μ. Συντυχάκης, μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ. Θα χαιρετίσει ο Γ. Πάγκαλος, υποψήφιος Δήμαρχος Αγίου Νικολάου.

Στην Καρδίτσα

-- Συγκέντρωση πραγματοποιείται τη Δευτέρα 24/2, στις 6.30 μ.μ., στο ΠΑΥΣΙΛΥΠΟ στην Καρδίτσα. Θα μιλήσει ο Γ. Χαρίτος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Σε Πελοπόννησο - Ιθάκη

Σήμερα, Σάββατο

-- Εκδήλωση στις 6 μ.μ., στον κινηματογράφο στο Βαθύ Ιθάκης, με ομιλήτρια την Αγγελική Τσώλου, Γραμματέα της ΤΕ Κεφαλονιάς - Ιθάκης του ΚΚΕ.

-- Συνεστίαση της ΚΟΒ Γαργαλιάνων στις 9 μ.μ. στο «Il-Centro» στους Γαργαλιάνους. Θα μιλήσει ο Ν. Γόντικας, υποψήφιος Περιφερειάρχης. Θα χαιρετίσει ο Σ. Κουκούμης, υποψήφιος Δήμαρχος Τριφυλίας.

Αύριο, Κυριακή

-- Εκδήλωση για τους αγρότες, στο Πνευματικό Κέντρο Σκάλας Λακωνίας, στις 7 μ.μ., με ομιλητή τον Γ. Κυριακάκη, μέλος της ΤΕ Λακωνίας του ΚΚΕ.

-- Η ΤΕ Εδαφικού Αχαΐας θα πραγματοποιήσει ομιλία στο Λεόντειο, στις 11 π.μ., με ομιλητή τον Γ. Τσουμπρή, υποψήφιο Δήμαρχο Ερυμάνθου.

-- Στις 10.30 π.μ. στο Κοπανάκι του Δήμου Τριφυλίας, στο καφενείο του Θοδωράκη Λαμπρόπουλου στην πλατεία του χωριού, θα μιλήσει ο Ν. Γόντικας, υποψήφιος Περιφερειάρχης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Θα χαιρετίσει ο Σ. Κουκούμης, υποψήφιος Δήμαρχος Τριφυλίας.

-- Στις 7 μ.μ. στου Χανδρινού του Δήμου Πύλου θα μιλήσει ο Ν. Γόντικας. Θα χαιρετίσει η Σοφία Αποστολοπούλου, υποψήφια Δήμαρχος Πύλου.

-- Στις 11 π.μ. στην Αγία Αννα Ηλείας, ομιλία του Χρ. Γιάνναρου, υποψήφιου Δημάρχου Πύργου, με θέμα: «ΕΕ και Αγρότες».

Τη Δευτέρα 24/2

-- Εκδήλωση για τους αγρότες στο Πνευματικό Κέντρο Κροκεών, στις 7 μ.μ., με ομιλητή τον Γ. Καλομοίρη, μέλος της ΤΕ Λακωνίας του ΚΚΕ.

-- Ομιλία στο Αίγιο, στο συνοικισμό, στο καφενείο «Γαβρίλη», στις 7 μ.μ., με ομιλητή τον Χ. Λαϊνά, μέλος της ΤΕ Εδαφικού Αχαΐας του ΚΚΕ και υποψήφιο Δήμαρχο Αιγίου.

-- Ομιλία στην Πάτρα, στα Σύνορα, στην ψησταριά του Πολ, στις 7.30 μ.μ., με ομιλητή τον Σπ. Μπέτση, μέλος του ΓΠ Πελοποννήσου του ΚΚΕ.

-- Η ΤΕ Εδαφικού Αχαΐας οργανώνει ομιλία στην Πάτρα, στο καφενείο «Qua», στην Αγυιά, στις 7.30 μ.μ., με ομιλήτρια την Τασούλα Μπάτσικα, Γραμματέα της ΚΟΒ Βόρειας Πάτρας.

-- Ομιλία στην τραπεζαρία του Νοσοκομείου 409, στις 10 π.μ., με ομιλητή τον Κ. Πελετίδη, υποψήφιο Δήμαρχο Πατρέων, μέλος της ΤΕ Εδαφικού Αχαΐας του ΚΚΕ.

-- Ομιλία στο Νοσοκομείο Θώρακος, στη στάση προσωπικού, στις 12 μ., με ομιλητή τον Ν. Καραθανασόπουλο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ