Κυριακή 9 Μάρτη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ ενόψει των εκλογών

Πλατιά πολιτική δράση αναπτύσσουν οι ΚΟ του ΚΚΕ σε όλη τη χώρα με σύνθημα: «Ισχυρό ΚΚΕ παντού, στην Ευρωβουλή, στην Περιφέρεια, στους Δήμους, για αποδέσμευση από την ΕΕ, ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής, για τη λαϊκή εξουσία». Ενόψει των ευρωεκλογών και των εκλογών για την Τοπική Διοίκηση, με περιοδείες, συγκεντρώσεις και άλλες εκδηλώσεις προβάλλονται στο λαό οι θέσεις και οι προτάσεις του Κόμματος. Μεταξύ αυτών για τις επόμενες μέρες προγραμματίζονται και οι παρακάτω:

Στην Αττική

Σήμερα, Κυριακή

-- Στις 10.30, σύσκεψη πραγματοποιεί η ΚΟΒ Επαγγελματιών Οδηγών του ΚΚΕ στην αίθουσα της ΠΕΜΕΝ (Μπουμπουλίνας 21) στον Πειραιά.

Την Τρίτη 11/3

-- Στις 9 π.μ. σε εργαζόμενους του Νοσοκομείου «Αλεξάνδρα» θα μιλήσει ο Γ. Πέρρος, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών.

-- Στις 12.45 μ.μ. σε εργαζόμενους του πολυκαταστήματος ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ στο Αιγάλεω θα μιλήσει ο Τ. Κεσόπουλος, Γραμματέας της ΤΟ Εμπορίου.

-- Στη 1 μ.μ. σε εργαζόμενους της PRICE ελεγκτικής θα μιλήσει ο Π. Κατηφές, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ.

Στην Κ. Μακεδονία

Σήμερα, Κυριακή

Στις 6 μ.μ., σε σύσκεψη στο Ν. Παντελεήμονα Πιερίας θα μιλήσει η Κατερίνα Κουρίτα, μέλος της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας και υποψήφια δήμαρχος Δίου - Ολύμπου.

Αύριο, Δευτέρα

-- Στις 7 π.μ., περιοδεία στη ΔΕΗ Αγίου Δημητρίου, με τον Γ. Δελή, μέλος της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας και υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Στην Κρήτη

Σήμερα Κυριακή στις 11 π.μ. περιοδεία στη Βιάννο με επικεφαλής τον Στ. Ορφανό, μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ και υποψήφιο περιφερειάρχη Κρήτης και τον Γιάννη Παπαδημητρόπουλο, υποψήφιο δήμαρχο Βιάννου.

Στην Αιτωλοακαρνανία

Σήμερα, Κυριακή

-- Η ΚΟ Αμφιλοχίας του ΚΚΕ οργανώνει συγκέντρωση στις 11 π.μ., στο Επιμελητήριο Αμφιλοχίας. Θα μιλήσει ο Κ. Μπάτσικας, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Αύριο, Δευτέρα

-- Η ΚΟ Μεσολογγίου του ΚΚΕ οργανώνει συγκέντρωση στις 6.30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Μεσολογγίου. Θα μιλήσει ο Ν. Καραθανασόπουλος, υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας και βουλευτής του ΚΚΕ.

Στην Πελοπόννησο

Σήμερα, Κυριακή

-- Συγκέντρωση στο Καστρίτσι, στις 7 μ.μ., με ομιλητή τον Κ. Πελετίδη, μέλος της ΤΕ Εδαφικού Αχαΐας και υποψήφιο δήμαρχο Πάτρας.

-- Συγκέντρωση στις εργατικές κατοικίες του Αγ. Νεκταρίου, στις 11.30 π.μ., στα Προσφυγικά, με ομιλητή τον Κ. Πελετίδη.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ