Τετάρτη 5 Μάρτη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ ενόψει των εκλογών

Πλατιά πολιτική δράση αναπτύσσουν οι ΚΟ του ΚΚΕ σε όλη τη χώρα για την ισχυροποίηση του Κόμματος, ενόψει των ευρωεκλογών και των εκλογών για την Τοπική Διοίκηση, με περιοδείες, συγκεντρώσεις και άλλες εκδηλώσεις. Μεταξύ αυτών για τις επόμενες μέρες προγραμματίζονται και οι παρακάτω:

Στην Αττική

Σήμερα, Τετάρτη

-- Στις 9 π.μ. στα γραφεία του ΟΑΕΕ (Ακαδημίας 22) θα μιλήσει στους εργαζόμενους ο Δ. Κουμπούρης, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής.

Αύριο, Πέμπτη

-- Στη 1.30 μ.μ. σε συγκέντρωση στο ΤΕΙ του Πειραιά, στο αμφιθέατρο ΣΑΕΤ, θα μιλήσει ο Κ. Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ.

-- Στη 1 μ.μ. σε συγκέντρωση στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, στο αμφιθέατρο «Σάκη Καράγιωργα 2», θα μιλήσει ο Θ. Τζίμας, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 10.30 π.μ. στους εργαζόμενους στο νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ θα μιλήσει η Τασία Τσατσούλη, μέλος της ΚΕ.

Στην Κεντρική Μακεδονία

Σήμερα, Τετάρτη

-- Στις 7 μ.μ., στην Καλαμαριά, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, θα μιλήσει ο Θ. Ιγνατιάδης, μέλος της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης.

Αύριο, Πέμπτη

-- Στις 7 π.μ. στη ΔΕΗ Ευόσμου θα περιοδεύσουν ο Σ. Ζαριανόπουλος, μέλος του ΓΠ Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ, και ο Λ. Ναθαναηλίδης, στέλεχος του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Ευόσμου - Κορδελιού.

-- Στις 9 π.μ., στην αγορά του Ασβεστοχωρίου θα περιοδεύσει ο Ο. Μαάιτα, μέλος του ΓΠ Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Πυλαίας - Χορτιάτη.

-- Στις 11 π.μ. στην Πολεοδομία του Δήμου Θεσσαλονίκης θα περιοδεύσει ο Γ. Δελής, μέλος της ΕΠ Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

-- Στις 7 μ.μ., σε συγκέντρωση στο Δημαρχείο Ωραιοκάστρου θα μιλήσει ο Γ. Νοτάκης, μέλος της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Αμπελοκήπων - Μενεμένης.

-- Στις 7 μ.μ., σε συγκέντρωση στο Λουδία θα μιλήσει ο Αλ. Ουγγρίνος, μέλος της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Πέλλας.

Στην Πελοπόννησο

Σήμερα, Τετάρτη

-- Στις 7 μ.μ., στις Καμάρες θα μιλήσει ο Χ. Απόκης, μέλος της ΤΕ Εδαφικού Τομέα Αχαΐας.

-- Στις 7 μ.μ., στον Παμμικρασιατικό Σύνδεσμο, οι ΚΟ Αχαΐας του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσουν αφιέρωμα στη γυναίκα αγωνίστρια με θέμα «Η μάνα του Νικήτα Πολυκράτη και άλλες γυναικείες μορφές της δεκαετίας του '40», με ομιλήτρια την Ελένη Μπιρλή, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Πελοποννήσου.

-- Ο Ν. Γόντικας, υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, θα περιοδεύσει στις 9 π.μ. στο δημαρχείο Καλαμάτας και στις 11 π.μ. στην εφορία της πόλης.

-- Στις 7 μ.μ. στο Βλαχιώτη στο καφενείο «Γκίνη», θα μιλήσει ο Δ. Δημόπουλος, μέλος της ΤΕ Λακωνίας του ΚΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ. στου Μάνεση, στο καφενείο «Ουλή», θα μιλήσει ο Γ. Γκώνης, Γραμματέας της ΚΟΒ Μιδέας του ΚΚΕ.

Στην Κρήτη

Σήμερα, Τετάρτη

-- Στις 9 π.μ. περιοδεία στο κτίριο της Περιφέρειας Κρήτης με επικεφαλής τους Στ. Ορφανό, μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ και υποψήφιο περιφερειάρχη Κρήτης, και Μ. Συντυχάκη, μέλος της ΕΠ Κρήτης και υποψήφιο δήμαρχο Ηρακλείου.

-- Στις 11 π.μ. περιοδεία στη ΔΕΗ (Τσαλικάκι) με επικεφαλής τους Μ. Τριγωνάκη, μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ, και Μ. Χουστουλάκη, υποψήφιο δήμαρχο Μαλεβιζίου.

-- Στις 11 π.μ. περιοδεία στις υπηρεσίες του Δήμου Αρχανών - Αστερουσίων με επικεφαλής τους Στ. Ορφανό και Μ. Καρκαβάτσο, υποψήφιο δήμαρχο Αρχανών - Αστερουσίων.

Αύριο, Πέμπτη

-- Στις 12 μ. περιοδεία στον ΟΑΕΔ και στη Β' εφορία με επικεφαλής τον Μ. Συντυχάκη, μέλος της ΕΠ Κρήτης και υποψήφιο δήμαρχο Ηρακλείου.

-- Στις 6.30 μ.μ. εκδήλωση της ΤΕ Ηρακλείου του ΚΚΕ με θέμα: «Τα προβλήματα της προσχολικής αγωγής και οι θέσεις του ΚΚΕ», στη Δημοτική αίθουσα πολλαπλών χρήσεων (Παλαιά Λαχαναγορά). Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Μ. Συντυχάκης. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Δ. Βρύσαλης, μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ για τις εκλογές(2019-03-22 00:00:00.0)
Παρουσιάσεις ψηφοδελτίων(2014-04-24 00:00:00.0)
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ ενόψει των εκλογών(2014-04-02 00:00:00.0)
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ ενόψει των εκλογών(2014-03-20 00:00:00.0)
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ ενόψει των εκλογών(2014-03-09 00:00:00.0)
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ ενόψει των εκλογών(2014-02-22 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ