Τετάρτη 29 Μάρτη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συγκεντρώσεις και συσκέψεις Οργανώσεων του ΚΚΕ

Σήμερα Τετάρτη

-- Στη 1 μ.μ. οι Οργανώσεις στα Πανεπιστήμια της Αττικής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο στην αίθουσα 300. Θα μιλήσει ο Θανάσης Παφίλης, βουλευτής, επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Επίσης στη 1 μ.μ. στην Πληροφορική ΕΚΠΑ, θα μιλήσουν ο Βαγγέλης Μαγνήσαλης, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ, και ο Βαγγέλης Χριστοφόρου, καθηγητής στους Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς του ΕΜΠ, υποψήφιος βουλευτής με το ΚΚΕ στην Ανατολική Αττική.

Στις 2 μ.μ. στις σχολές ΣΕΥΠ, ΣΕΤΠ, ΣΔΟΚΕ και ΣΕΤ του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, στην αίθουσα Κ16.213, θα μιλήσει ο Ιάσονας Φανός, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και Γραμματέας του ΣΠ Αττικής της ΚΝΕ.

-- Στις 7 μ.μ. η ΚΟ Βορείων Χωριών Αττικής στο Καπανδρίτι, στις 7 μ.μ., με ομιλητή τον Κώστα Γιαννόπουλο, μέλος της ΕΠ Αττικής του ΚΚΕ και Γραμματέα της ΤΕ Βορείου Τομέα. Θα χαιρετίσει ο Βαγγέλης Χριστοφόρου.

-- Στις 7 μ.μ. η ΚΟ Χερσονήσου - Μινώα, στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο της Μητρόπολης στο Αρκαλοχώρι, με ομιλητή τον Μανώλη Συντυχάκη, μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ, βουλευτή Ηρακλείου και εκ νέου υποψήφιο.

-- Στις 7 μ.μ. οι ΚΟ Δήμου Παύλου Μελά στο αμφιθέατρο εκδηλώσεων, του 1ου ΓΕΛ Σταυρούπολης (Πεσόντων Ηρώων 2). Θα μιλήσει ο Γρηγόρης Κλιγκόπουλος, Γραμματέας της ΤΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα ανακοινωθεί ο υποψήφιος δήμαρχος για τον δήμο Παύλου Μελά.

-- Στις 7 μ.μ. οι ΚΟΒ Χορτιάτη και Πυλαίας του ΚΚΕ στην αίθουσα «Λίτσα Φωκίδη» του Πολιτιστικού Κέντρου Πανοράματος (Σαμανίδη 21). Θα μιλήσουν οι υποψήφιοι βουλευτές Β' Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, Τζαμάλ - Οδυσσέας Μαάιτα και Λεωνίδας Στολτίδης, ενώ θα ανακοινωθεί ο υποψήφιος δήμαρχος για τον δήμο Πυλαίας - Χορτιάτη.

-- Στις 7.30 μ.μ. η ΚΟΒ Τσαριτσάνης στο καφέ «Κλασσικό» οργανώνει σύσκεψη γυναικών, με ομιλήτρια την Μαρία Κωστή, υποψήφια βουλευτή του ΚΚΕ στον νομό Λάρισας.

-- Στις 8 π.μ. ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, βουλευτής Αχαΐας και εκ νέου υποψήφιος, θα μιλήσει σε σύσκεψη στο «Στέκι του Θωμά» (Ειρήνης και Φιλίας 78) στα Δεμένικα της Πάτρας.

Αύριο Πέμπτη

-- Στις 5 μ.μ. η ΚΟΒ Γόννων Λάρισας στο καφέ «Nuevo», οργανώνει σύσκεψη γυναικών, με ομιλήτρια την Μαρία Κωστή.

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟ Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Κέντρου Αθήνας καλεί σε σύσκεψη στο cafe του βιβλιοπωλείου «Σύγχρονη Εποχή» (Μαυροκορδάτου 3). Θα μιλήσει η Κωνσταντίνα Τσιουπρά, Γραμματέας της ΤΟ Εκπαιδευτικών.

-- Στις 7.30 μ.μ. η ΚΟΒ Ιθάκης με θέμα: «Η πράσινη ανάπτυξη, η πολιτική προστασίας του Περιβάλλοντος και οι θέσεις του ΚΚΕ» στην κοινοτική αίθουσα του Σταυρού. Θα μιλήσει ο Αντώνης Ραλλάτος, μέλος της ΚΕΟΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Περιβάλλοντος της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ