Σάββατο 1 Ιούνη 2013 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μέρα πανεξόρμησης αύριο με τον «Ριζοσπάστη»

Να φτάσει παντού το Κάλεσμα της ΚΕ του ΚΚΕ, που κυκλοφορεί ένθετο στην κυριακάτικη έκδοση

Το εξώφυλλο της ένθετης έκδοσης που κυκλοφορεί αύριο με τον «Ριζοσπάστη»
Το εξώφυλλο της ένθετης έκδοσης που κυκλοφορεί αύριο με τον «Ριζοσπάστη»
Με χαρτί και μολύβι, οι Κομματικές και Κνίτικες Οργανώσεις, τα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ σε όλη τη χώρα, μαζί και οι φίλοι του Κόμματος, σχεδιάζουν το αυριανό πλατύ άνοιγμα στους εργαζόμενους, σε όλους τους ανθρώπους του μόχθου και στα παιδιά τους, σε πόλεις και χωριά, στο πλαίσιο της πανεξόρμησης με τον «Ριζοσπάστη» που θα φιλοξενήσει σε ειδικό ένθετο το Κάλεσμα της ΚΕ του ΚΚΕ «Για την ενίσχυση της Λαϊκής Συμμαχίας - Για έξοδο από την καπιταλιστική κρίση προς όφελος του λαού».

Στόχος τους είναι το κάλεσμα, που διαμορφώθηκε με βάση τις πολύ σημαντικές αποφάσεις του 19ου Συνεδρίου, να φτάσει όσο το δυνατόν πλατύτερα στο λαό, όπου άλλωστε απευθύνεται, προσδοκώντας, και δουλεύοντας γι' αυτό, η μελέτη του να συνοδευτεί από μια εξίσου πλατιά και γόνιμη συζήτηση μαζί του για την ανάγκη να ενισχυθεί η Λαϊκή Συμμαχία, για το τι πρέπει να γίνει ώστε να υπάρξει διέξοδος από την καπιταλιστική κρίση προς όφελος των λαϊκών συμφερόντων.

Ηδη οι ΚΟ έχουν θέσει φιλόδοξα πλάνα διακίνησης του «Ριζοσπάστη» και σχεδιάζουν την κάλυψή τους με εξορμήσεις σε χώρους δουλειάς, σε σχολεία και σχολές, σε συνοικίες πόλεων, σε χωριά, παντού δηλαδή όπου απαντώνται οι άνθρωποι του μόχθου και τα παιδιά τους. Η εξόρμηση αρχίζει αλλά δεν τελειώνει αύριο Κυριακή. Θα συνεχιστεί και τη Δευτέρα, σε χώρους δουλειάς, σχολές και εργατόσπιτα.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ