Παρασκευή 21 Οχτώβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΒΟΥΛΗ
Τροποποιήσεις που δεν αλλάζουν την ουσία

Τροποποιήσεις και προσθήκες της τελευταίας στιγμή, που δεν αλλάζουν στο ελάχιστο τον αντιδραστικό του χαρακτήρα, επέφερε η κυβέρνηση στο πολυνομοσχέδιο, βάσει των οποίων:

  • Εξαιρούνται της κατάργησης οι κενές οργανικές θέσεις των φορέων κοινωνικής πρόνοιας και του ΕΚΑΒ. Επίσης εξαιρείται της προσυνταξιοδοτικής διαθεσιμότητας το προσωπικό των φορέων κοινωνικής πρόνοιας, του ΕΚΑΒ, καθώς και των Ασφαλιστικών Ταμείων. Εξαιρούνται της κατάργησης οι κενές οργανικές θέσεις για το καλλιτεχνικό προσωπικό της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης, του Εθνικού Θεάτρου και του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος.
  • Εξαιρούνται της «αυτοδίκαιης λύσης σύμβασης» οι εργαζόμενοι που αποκτούν δικαίωμα εξόδου (35ετία) μέχρι τέλος του 2013 και εργάζονται στη Λυρική Σκηνή, στην Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, στο Εθνικό Θέατρο και στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, καθώς και το ιατρικό, νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό των δημοσίων νοσηλευτικών ιδρυμάτων, των φορέων κοινωνικής πρόνοιας, του ΕΚΑΒ και των Ασφαλιστικών Ταμείων.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ