Παρασκευή 21 Οχτώβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Στημένοι «σχολιασμοί» του ΣΚΑΪ

Παπαγεωργίου Βασίλης

Την ώρα που η τηλεοπτική εικόνα έδειχνε ξεκάθαρα τους δολοφόνους κουκουλοφόρους να επιτίθενται με «μολότοφ», μάρμαρα και πέτρες στους απεργούς διαδηλωτές στο Σύνταγμα και την περιφρούρηση των διαδηλωτών να προσπαθεί να τους απωθήσει, στον καναπέ του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ κάποιοι σχολίαζαν τα γεγονότα ως εξής:

Τους κουκουλοφόρους τους ονόμασαν «Ελληνες διαδηλωτές», τους έκαναν ίσα κι όμοια με τους εργάτες και μίλησαν για «κανιβαλισμό» επειδή τάχα «διαδηλωτές χτυπιούνται με διαδηλωτές», σε ένα ιδιότυπο είδος «εμφυλίου»! Τους δολοφόνους δηλαδή, τους έκαναν ίσα κι όμοια με τους αμυνόμενους!

Κι αυτό γιατί; Γιατί οι καναπεδάτοι σχολιαστές του ΣΚΑΪ λύσσαξαν που οι εργάτες είχαν περιφρούρηση των μπλοκ τους για να μη διαλυθεί η μεγαλειώδης λαϊκή διαδήλωση του Συντάγματος.

Το είπε κατά λέξη στη συνέχεια ένας από τους σχολιαστές: «Δεν πρόκειται για περιφρούρηση! Το ΠΑΜΕ ποτέ δεν έκανε τέτοια πράγματα, πάντα διαδήλωνε χωριστά περιφρουρώντας το δικό του κόσμο, το ΠΑΜΕ, δηλαδή το ΚΚΕ (...) Το ΚΚΕ για πρώτη φορά εδώ και πάρα πολλά χρόνια, επεμβαίνει σε χώρο που υπάρχουν κι άλλοι εργαζόμενοι κι άλλα πολιτικά κόμματα για να πάρει την πρωτοκαθεδρία (...) Πώς ένας πολιτικός χώρος μονοπωλεί πια όλη, μια παλλαϊκή διαδήλωση;»...

Δηλαδή, ούτε λίγο ούτε πολύ, την ώρα της δολοφονικής επίθεσης των κουκουλοφόρων η οποία οδήγησε στο θάνατο ενός απεργού οικοδόμου διαδηλωτή, την ώρα που η ίδια η εικόνα έδειχνε τη δολοφονική επίθεση, ο τηλεοπτικός ΣΚΑΪ διά των σχολιαστών του έπαιρνε θέση ότι φταίει το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ που τόλμησαν να περιφρουρήσουν τη διαδήλωση ή ακόμα που τόλμησαν να διαδηλώσουν στο Σύνταγμα! Αυτό είναι ο πραγματικός κανιβαλισμός.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Καθείς εφ' ω ετάχθη (22/10/2011)
Αντιλαϊκή, αντιΠΑΜΕ ύπουλη επίθεση (22/10/2011)
Πρόθυμοι αναπαραγωγοί της μαύρης προπαγάνδας (22/10/2011)
Αθλιότητες «Ελευθεροτυπίας» (22/10/2011)
Ρίχνει λάσπη στο ΚΚΕ (1/7/2011)
«Πυκνώστε τις γραμμές του οργανωμένου κινήματος» (12/12/2008)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ