Παρασκευή 11 Δεκέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Χέρι χέρι με την αντιασφαλιστική πολιτική

Την πατρότητα των βαθιά αντιασφαλιστικών προτάσεων του ΠΑΣΟΚ έσπευσε χτες να διεκδικήσει ο ΛΑ.Ο.Σ., επικροτώντας την πρόθεση της κυβέρνησης να κατεδαφίσει όλα όσα απαρτίζουν σήμερα το σύστημα Κοινωνικής Ασφάλισης. Σε ανακοίνωσή του εκφράζει την «ιδιαίτερη ικανοποίησή του για το ότι οι προτάσεις του σχετικά με το Ασφαλιστικό υιοθετούνται από τον υπουργό Εργασίας, κ. Α. Λοβέρδο, ως βάση συζήτησης»... Ανάμεσά τους την «εθνικά βιώσιμη σύνταξη».

«Το ότι σήμερα οι βασικές αρχές και οι θεμελιώδεις προτάσεις του ΛΑ.Ο.Σ προτείνονται από το ΠΑΣΟΚ ως βάση συζήτησης για το Ασφαλιστικό αποτελεί πλήρη επιβεβαίωση του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ., κ. Γ. Καρατζαφέρη», καταλήγει η ανακοίνωσή τους.

Δεν είχαμε καμία αμφιβολία ότι ο ΛΑ.Ο.Σ. θα πορευτεί «χέρι χέρι» με το ΠΑΣΟΚ, με τη ΝΔ, και οποιαδήποτε άλλη πολιτική δύναμη εκφράζει τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας. Οτι στόχος όλων αυτών είναι να κάνουν τον, ήδη, αβίωτο βίο των εργαζομένων και των άλλων ανθρώπων του μόχθου ακόμα πιο αβίωτο. Η βιωσιμότητα όσων δικαιωμάτων έχουν απομείνει στο λαό, η αναγκαία σήμερα ανάπτυξη της πάλης για τη διεύρυνσή τους ώστε να ικανοποιούν τις σύγχρονες ανάγκες του, προϋποθέτει ηχηρή, αποφασιστική καταδίκη του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και δυνάμεων, όπως ο ΛΑ.Ο.Σ. που βάζουν πλάτη να περάσουν βάρβαρα, αντιλαϊκά και αντεργατικά σχέδια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ