Παρασκευή 13 Φλεβάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΟΥ ΙΔΕΑΣΜΟΥ

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ: «Ενας 53χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του στη Θεσσαλονίκη γιατί η συσκευή ανάνηψης του ΕΚΑΒ ήταν εκτός λειτουργίας λόγω έλλειψης υλικών (...) το πλήρωμα του ασθενοφόρου διαπίστωσε ότι ο αυτόματος απινιδωτής δε διέθετε τα κατάλληλα εξαρτήματα - ειδικά καλώδια - για να χρησιμοποιηθεί. Το στοκ έχει εξαντληθεί λόγω καθυστέρησης στην έγκριση του σχετικού διαγωνισμού. Ο ασθενής υπέκυψε» (το θέμα στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ).

ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ: «Σε μπρα ντε φερ μεταξύ του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΠαΣοΚ κ. Θ. Πάγκαλου και του πρώην υπουργού Επικρατείας κ. Θ. Ρουσόπουλου εξελίχθηκε η συζήτηση στη Βουλή για τον επενδυτικό νόμο. Η σκληρή κριτική του κ. Πάγκαλου έδωσε την αφορμή στον κ. Ρουσόπουλο να επιχειρήσει μια δυναμική επανεμφάνιση στα κοινοβουλευτικά δρώμενα με αποτέλεσμα η "κόντρα" μεταξύ τους να αγγίξει "κόκκινο"» (με τίτλο «έντονος καυγάς» στο ΒΗΜΑ).

ΚΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ: «Δεν υπάρχει κανείς που να μην αντιλαμβάνεται ότι τούτος ο περίπλοκος και συγχρόνως απλός κόσμος κρέμεται από μια κλωστή (...) σε τούτη δω τη γωνιά του κόσμου όμως ελάχιστα πράγματα γίνονται αντιληπτά στα πραγματικά τους μεγέθη (...) εξελισσόμαστε σε μια χαλαρή κοινότητα (...) κάτω από αυτό το πρίσμα θα ταν αστείο να μιλήσουμε σοβαρά για το υπέρτατο συλλογικό συμφέρον (...) χιλιοειπωμένες απόψεις. Αλλά ποιος πρωτοτυπεί πια; Και πως (...) όταν το ΚΚΕ ασχολείται με τη νεκρανάσταση του Στάλιν, αντί να δει την ταινία "Κατίν" του Βάιντα» (αυτό που υπέγραφε προχτές ο Βότσης στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, χτες παρουσιάστηκε με την υπογραφή της Ρίτσας Μασούρα στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, τι μικρός που 'ναι ο κόσμος...).


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ