Πέμπτη 29 Γενάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΑΓΡΟΤΙΚΑ
ΧΑΛΚΙΔΑ - ΑΜΦΙΣΣΑ - ΛΑΜΙΑ
Στο δρόμο δυναμικά

Με αποφασιστικότητα και μπόλικο κουράγιο οι ξωμάχοι παραμένουν και ενισχύουν τα «μπλόκα της οργής» και δε «γρικάνε» από τις παραπλανητικές μεθοδεύσεις της κυβέρνησης, την τακτική του «μαστιγίου και καρότου», τον αποπροσανατολισμό και τη διχόνοια που προσπαθούν να σπείρουν ανάμεσά τους.

Ετσι λοιπόν και στο Μαντούδι δεν το «κουνάνε ρούπι» από την προηγούμενη Πέμπτη στο μπλόκο στα Παλιούρια, αλλά δυναμώνουν και το μπλόκο τους οι ελαιοπαραγωγοί της Φωκίδας, στην είσοδο της πόλης της Αμφισσας, ενώ καθημερινά οι αγροτοσυνδικαλιστές της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων «οργώνουν» τα χωριά καλώντας σε ξεσηκωμό τους αγρότες. Προχτές το μπλόκο της Αμφισσας επισκέφτηκαν, εκφράζοντας της αλληλεγγύη τους, αντιπροσωπεία του ταξικού Εργατικού Κέντρου, αποτελούμενη από το πρόεδρό του Γ. Ιωσηφίδη και άλλα μέλη του ΔΣ. Επίσης, εκ μέρους της δημοτικής κίνησης της ΔΑΣ, η δημοτική σύμβουλος Αμφισσας, Ελ. Αρμάου. Σήμερα το απόγευμα, εξάλλου, το «μπλόκο» Μαντουδίου θα επισκεφτεί αντιπροσωπεία της ΝΑΣ Εύβοιας με τη νομαρχιακή σύμβουλο Σ. Ντούρου, ενώ ψήφισμα συμπαράστασης στον δίκαιο αγώνα των αγροτών εξέδωσαν το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων και το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας.

Στο μεταξύ νέο μπλόκο από αγρότες, με τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα, της περιοχής Μακρακώμης βγήκε προχτές στην περιοχή Καστρί του δήμου, στην εθνική οδό Λαμίας - Καρπενησίου και παραμένει αποκλείοντας κατά διαστήματα στο δρόμο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ